''Mensen blijven te lang rondlopen met pijn''
''Mensen blijven te lang rondlopen met pijn'' (Foto: aangeleverd)

Orthopedische Schoentechniek Alkmaar: ‘Veel klachten zijn te voorkomen’

20 jan, 11:29 Bedrijf in Beeld

Met ruim veertig jaar ervaring in orthopedische schoentechniek mogen wij ons met recht specialistisch noemen. Veld Orthopedische Schoentechniek is de specialist in de kop van Noord-Holland waar volwassenen, kinderen en sporters terecht kunnen voor steunzolen, sport inlays, lichte schoenaanpassingen of een op maat gemaakte schoen.

Veld: specialist in orthopedische schoentechniek

Rondlopen met pijn

Pijn in de voeten, knieën of onderrug. Volgens Verhoogt lopen mensen veel te lang door met hun klachten. “We komen hier vaak tegen dat mensen langdurig rondlopen met pijn, terwijl veel klachten te reduceren of te voorkomen zijn. Een adviesafspraak kost niets, dus mensen die vragen hebben of lichte klachten hebben, nodig ik uit om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Veld is een familiebedrijf met een onderscheidende service. Door goed te luisteren naar onze klanten weten we het verschil te maken. Dat we de klachten van mensen kunnen verhelpen, reduceren of voorkomen zorgt altijd voor tevreden gezichten en dat is uiteindelijk waar we het voor doen!” Ongeveer 57 procent van alle Nederlanders krijgt eens in het leven last van voetproblemen. Dit percentage neemt alleen maar toe. Met de juiste behandeling kunnen die klachten worden verholpen of voorkomen. Veld Orthopedische Schoentechniek is er voor iedereen die voetproblemen heeft. Maar ook bij pijnlijke gewrichten in de benen of rugklachten, kunnen wij helpen. Dagelijks maken we voor jong en oud geschikte oplossingen zodat zij weer pijnvrij kunnen wandelen, sporten, winkelen of spelen. Want beter lopen draagt bij aan plezieriger leven.

Basisverzekering

Eens in de vijftien tot achttien maanden vergoedt de basisverzekering een nieuw paar orthopedische schoenen. Voor cliënten tot zestien jaar oud is dat eens in de negen maanden. Onze orthopedisch schoentechnicus stelt vast of u nieuwe orthopedische schoenen nodig hebt. Ook semi-orthopedische schoenen en een tweede paar orthopedisch schoeisel worden vergoed door de basisverzekering. Omdat de vergoeding voor orthopedische schoenen onder de basisverzekering valt, dient u het eerste deel van de kosten te betalen vanuit uw eigen risico. Tenzij de kosten hoger zijn dan het wettelijk eigen risico van € 385,00 (dat geldt tot en met 2022). U kunt zich aanvullend verzekeren voor losse supplementen zoals inlays en steunzolen. Die vallen niet onder de basisverzekering. Voorzieningen aan confectieschoenen en verbandschoenen worden vaak wel vergoed. U kunt hiervoor uw polis of uw eigen verzekeraar raadplegen.

Meer informatie

Veld Orthopedische Schoentechniek Alkmaar is gevestigd aan de Keesomstraat 8C in Alkmaar. Afspraak maken of meer informatie? Ga naar www.veldschoenen.nl of bel 072 3034500.

Afbeelding

Binnen 5 minuten bijgepraat

over het laatste nieuws uit Alkmaar

Schrijf je hierin voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Volop reuring in Alkmaar: Kom naar Shopping Night en Pride Uit 17 mei, 16:20
Afbeelding
Met Khalid Choukoud voorbereiden op Alkmaarse City Run Algemeen 17 mei, 10:28
Afbeelding
Avond4daagse Alkmaar van start Algemeen 17 mei, 08:39
Afbeelding
Zes vergroende locaties Alkmaar Algemeen 16 mei, 16:27
Afbeelding
Belle van Zuylenplein kleurt groen Algemeen 16 mei, 16:07
Afbeelding
Repair Café in bibliotheek Algemeen 15 mei, 10:24
Afbeelding
Dit is waarom je ook dit jaar weer vogelhuisjes moet ophangen Algemeen 14 mei, 10:23
Afbeelding
Robert Jan Stips in De Brouwerij Algemeen 14 mei, 08:49
Afbeelding
Gerenoveerd Biermuseum De Boom opent deuren Algemeen 13 mei, 17:20
Afbeelding
Museum Truus Wijsmuller in voormalige Ollily-winkel geopend Algemeen 13 mei, 17:14
Afbeelding
Vrouw overvallen op Leharkade 112-nieuws 12 mei, 19:04
Afbeelding
112-Melding van gehoorde schoten in de Terschellingstraat 112-nieuws 12 mei, 14:47
Afbeelding
Eigen jeugd voor de leeuwen Algemeen 12 mei, 13:45
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief