Start verkoop appartementen Kooimeer in juni

Partnerbijdrage
 De verkoop van de 45 appartementen start in juni.
De verkoop van de 45 appartementen start in juni. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Iedereen die een beetje bekend is in Alkmaar zal beamen: de Kooimeer ligt op een toplocatie! En jij kunt daar komen wonen. Aan de toegangspoort van de stad, op de hoek van de Vondelstraat en de Albert Agnesstraat, realiseert Bot Bouw op dit moment een modern, energiezuinig en toekomstbestendig woongebouw. Hierin komen onder meer 45 koopappartementen. De verkoop start in juni.

Geniet van Alkmaar zoals je nog nooit gedaan hebt. Je ziet meteen hoe fantastisch de locatie van De Kooimeer is. Alles ligt binnen bereik. Rij, fiets of wandel de Vondelstraat uit en voor je het weet doemt het centrum met de gezellige terrasjes en leuke winkeltjes op. Wil je de stad uit, dan zijn de N9 naar het noorden en de A9 richting het zuiden zo bereikt. En wist je dat het strand van Egmond aan Zee met de auto slechts een kwartier bij De Kooimeer vandaan ligt? Een andere optie is het openbaar vervoer. Buslijn 2 stopt pal voor de deur en brengt je binnen enkele minuten naar het Kerkplein of bijvoorbeeld het treinstation.

Er komen twee en driekamerappartementen beschikbaar met woonoppervlaktes van 77m² tot 110 m², vanaf de eerste tot op de 13e verdieping. Alle appartementen krijgen een ruim balkon (soms zelfs twee) of dakterras met prachtig uitzicht op het AFAS stadion en de polder of de stad. Dankzij de vele ramen zijn de appartementen lekker licht van binnen. En ze zijn ook heerlijk ruim. Parkeren kan straks in de kelder waar voor ieder koopappartement een plek is gereserveerd. Uiteraard speelt duurzaamheid een grote rol in het ontwerp. De appartementen zijn energiezuinig vanwege de zeer goede isolatie en de aansluiting op het warmtenet van de HVC. Ze worden volledig gasloos. In deze tijd een groot voordeel. Ook het dak wordt optimaal gebruikt voor de inzet van zonne-energie. Voor de koopappartementen wordt het dak voorzien van maar liefst 105 PV panelen. Ben je opzoek naar een appartement dan is het goed om te weten dat de bouw al is gestart. Passeer je nu de locatie van De Kooimeer dan is het begin van dit mooie project al zichtbaar. Het maken van de kelderbak die zich onder het gebouw bevindt, is al in volle gang.

Inschrijven

Op www.kooimeer.com is meer informatie te vinden. Belangstellenden kunnen zich daar eveneens inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van dit project, zoals de verkoopprocedure en prijzen.