Bubalou: 100% Dutch Duurzaam Design

Partnerbijdrage
Het hele jaar door genieten van 'buiten'
Het hele jaar door genieten van 'buiten' (Foto: MASTERPHOTO.NL)

ALKMAAR - Oer-Hollands designmerk Bubalou is sinds 2017 hét merk voor het buitenleven. Met haar buitenmeubelen, bekleed met een unieke waterdichte stof van gerecyclede petflessen, heeft Bubalou een diepe stempel gedrukt in de markt van het luxe en comfortabele buitenleven. Inmiddels is de collectie uitgebreid met een groot aanbod aan stijlvolle accessoires. 

Het buitenleven leuker maken

Ontspanning en rust zijn juist in deze tijd ontzettend belangrijk. Zo ook in je tuin of op je terras. Even een momentje voor jezelf in het lentezonnetje met een kop thee en een goed boek. Samen genieten op een zwoele zomeravond met een vuurtje en een mooi glas wijn. Of lekker onderuit gezakt op zondagmiddag terwijl de kids zich vermaken op de trampoline. Bubalou zorgt ervoor dat genieten van het buitenleven net zo makkelijk wordt als genieten van het binnenleven.

Proefzitten

De meubelen van Bubalou zijn synoniem voor ‘gewoon makkelijk neerploffen en te genieten’. Buiten moet je direct kunnen ontspannen op een bank die aanvoelt als een luxe sofa voor binnen. Het uitgangspunt is om alles van binnen ook écht naar buiten te brengen. Bij de ontwerpers van Bubalou betekent comfort nog meer dan lekker zitten: geen gesleep met kussens, makkelijk verplaatsen en weerbestendig zijn drie kenmerkende aspecten. Benieuwd? Kom in het weekend van Hemelvaart proefzitten tijdens de Bubalou Experience onder het genot van een hapje en een drankje in de vernieuwde 1.000 m2 showroom en showtuin in Alkmaar aan de Nijenburgerweg 7A.

Meer weten: www.bubalou.com. Openingstijden: donderdag 26 mei tot en met zondag 29 mei van 11.00 tot 16.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding