AlkmaarPas biedt ruim lokaal aanbod aan

Cultuur
De nieuwe AlkmaarPas wordt overhandigd door Ger Welbers, directeur Hart van Noord- Holland aan Robert te Beest, Wethouder in Alkmaar.
De nieuwe AlkmaarPas wordt overhandigd door Ger Welbers, directeur Hart van Noord- Holland aan Robert te Beest, Wethouder in Alkmaar. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - De vraag naar plaatselijke acties uit Alkmaar blijft groeien. De AlkmaarPas biedt komend jaar uitkomst met een divers lokaal aanbod van producten en diensten. Kunst en cultuur zijn goed vertegenwoordigd, naast acties van winkeliers, sportlocaties en de Alkmaarse horeca. Met aanschaf van de AlkmaarPas heb je een jaar lang voordeel bij jou in de buurt.

Korting op een bos bloemen, kinderschoenen of een warme kop koffie. De selectie voor 2023 is zo divers als de smaak van de inwoners van Alkmaar en omliggende gemeenten. Steeds meer ondernemers sluiten aan bij de succesvolle kortingspas. Ger Welbers, Directeur Hart van Noord-Holland regio- en stadsmarketing reikt met trots de nieuwe AlkmaarPas voor 2023 uit aan de wethouder Robert te Beest in de Alkmaar Store. “Het leuke van de AlkmaarPas is dat je op veel plekken terecht kunt. Een keer gratis naar de bioscoop, zwemmen, schaatsen en gratis of met korting naar musea. Als je een dagje op stap gaat om leuke dingen te doen heb je de AlkmaarPas snel terugverdiend.” Robert te Beest: “Als gemeente zijn we blij met de AlkmaarPas. De AlkmaarPas is beschikbaar voor alle Alkmaarders. Dankzij het lokale karakter van de pas wordt het unieke aanbod van winkels, horeca en culturele instellingen onder de aandacht gebracht.”

Robert te Beest: “Als gemeente zijn we blij met de AlkmaarPas. De AlkmaarPas is beschikbaar voor alle Alkmaarders. Dankzij het lokale karakter van de pas wordt het unieke aanbod van winkels, horeca en culturele instellingen onder de aandacht gebracht.”

Filmhuis Alkmaar

Onlangs sloot Het Filmhuis Alkmaar aan. Marieke Jonker, directeur van Filmhuis Alkmaar kijkt uit naar het verwelkomen van nog meer filmfans. “Als filmhuis bieden we een blik op de wereld met onze selectie art house films. Ik ben enorm blij dat we met deze samenwerking nog meer mensen kunnen laten genieten van tijdloze klassiekers en de nieuwste documentaires”.

De AlkmaarPas is onder andere te koop bij de Alkmaar Store (VVV Alkmaar) voor €15,- en online op www.alkmaarpas.nl.