Close-Up luidt de kersttijd in met The World for Christmas

Cultuur
De vocal group Close-Up geeft 14 en 15 december een kerstconcert.
De vocal group Close-Up geeft 14 en 15 december een kerstconcert. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - De Alkmaarse vocal group Close-Up luidt de kersttijd in met een kerstconcert bij maar liefst vijf Noord-Hollandse kerkjes. De 21 zangers en zangeressen met hun muzikaal leider Sjoerd Jansen zijn donderdag 14 en vrijdag 15 december te zien en horen in Alkmaar. Op het programma staan gloednieuwe nummers en enkele kerstklassiekers.

In The World for Christmas - ontleend aan het gelijknamige nummer van de Zweedse a capella groep The Real Group - beschouwt Close-Up al zingend haar kijk op de wereld. Wat als je die ontdoet van alle ballast en alleen de schoonheid van de aarde zelf overhoudt? Een mooie kerstboodschap in een sfeervol decor van prachtige kerkjes waar de klankkleur van Close-Up helemaal tot z’n recht komt.

Donderdag 14 december speelt de groep in Witte Kerk De Terp, Kerklaan 4 in Oudorp. Op vrijdag 15 december in het Remonstrantse Kerkje aan het Fnidsen 37. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur en duren ongeveer 75 minuten, zonder pauze. Een drankje na afloop is inbegrepen. 

Meer info en kaarten via www.vocalgroupcloseup.nl/kaarten.