Kerstconcert Vita Nova

Nieuws

ALKMAAR - Het seniorenorkest van de Alkmaarse accordeonvereniging Vita Nova verzorgt zondag 13 december een Kerstconcert in Taqa theater De Vest in Alkmaar. Het concert begint om 11.00 uur. Kaarten voor het concert kosten € 8,- inclusief koffie.
Het seniorenorkest brengt een gevarieerd programma met nummers als de Cosmea Ouverture en successen van Wim Sonneveld. Als begeleiding van de 15-jarige Lindy Schermer op viool worden twee czardassen gespeeld, waaronder de bekende czardas van Monti.
Aan dit concert wordt medewerking verleend door het saxofoon sextet The Blue Chairs onder leiding van Dirk Verhoef. Dit ensemble brengt een gevarieerd programma van jazzy saxofoonmuziek ten gehore met arrangementen van onder andere Bill Holcombe en Frank Comstock. De muziek wordt gebracht met verschillende soorten saxofoons, zoals de baritonsaxofoon, de tenor- en de altsaxofoon. Vita Nova sluit daarna het concert af met enkele nummers in Kerstsfeer. Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar of vooraf te bestellen bij J. Rol, tel. 072-5125627.