Scouts bakken 25.000 oliebollen

Nieuws

ALKMAAR - De scouts van scoutinggroep De Geuzen uit Alkmaar bakken maandag 30 december voor de 49e keer oliebollen. Deze keer gaan zij 25.000 oliebollen bakken, de oliebollen zijn door de scouts huis-aan-huis verkocht. Bestellen van oliebollen is nog mogelijk tot en met vrijdag 27 december 21.00 uur via www.oliebol.de-geuzen.nl en tel. 06-36368684. De oliebollen, met of zonder rozijnen, worden thuis bezorgd op dinsdag 31 december. Ze worden verkocht per zak van 10 stuks en kosten € 5,-- per zak.
Op maandag 30 december en dinsdag 31 december kunnen de oliebollen gekocht worden bij twee verkooppunten. Op Overstad in Alkmaar is een verkooppunt op de parkeerplaats van Klercq naast de Rijwielhandel. Bij het clubhuis aan het Honkpad in het Hoefplan (achter de Egmonderhout) kan men ook terecht om oliebollen te kopen.
De Geuzen hebben inmiddels een grote ervaring opgebouwd in de oliebollenbakkerij. Met deze oliebollenactie wil de groep geld verdienen voor de aanschaf van nieuwe spelmaterialen, vaste lasten en het onderhoud van het clubgebouw 'De Geuzenkorf'. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Maandag 30 december zullen ongeveer honderd vrijwilligers in ploegendienst bezig zijn met deeg maken, bakken en inpakken van de bollen. Meer informatie over de oliebollenactie of scoutinggroep De Geuzen staat op www.de-geuzen.nl