Zorgvragen bij Reste VanHarte

Nieuws

ALKMAAR - Resto VanHarte houdt in de eerste week van februari samen met VELO (Vereniging Eerstelijnszorg Organisaties) de ‘Landelijke Week van de Beste Zorg in de Buurt’. Dinsdag 4 en woensdag 5 februari zijn zorgverleners aanwezig in het Resto en kan iedereen vragen stellen en meedenken over wat goede zorg in de buurt moet zijn.
Alle Resto’s VanHarte doen mee aan de ‘Landelijke Week van de Beste Zorg in buurt’. In elk Resto zijn eerstelijnszorgverleners aanwezig zoals een huisarts, tandarts, fysiotherapeut, apotheker, verloskundige, psycholoog of verpleegkundige die met de bezoekers van gedachten wisselen over wat goede zorg in de buurt inhoudt. Zo leren hulpverleners en wijkbewoners elkaar kennen. Een team van eerstelijnszorgverleners is dinsdag 4 februari aanwezig in Resto VanHarte Overdie (Ruusbroechof 97) en woensdag 5 februari in Resto VanHarte De Mare (Arubastraat 2).
Belangstellenden kunnen reserveren via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030. Er zijn twee Resto’s in Alkmaar.