Club 40 in HAL 25

Nieuws

ALKMAAR - Rejoice Events houdt zaterdag 17 mei alweer de zesde editie van Club 40 in HAL 25. De prachtige grote hal aan de Pettemerstraat in Alkmaar is tegenwoordig 'The Place To Be' voor de populaire het 35 uitgaanspubliek.
Bij Club 40 is de sfeerbeleving erg belangrijk en sinds de start in 2012 zijn de CLUB 40-avonden dan ook altijd supergezellige feesten geweest. De grote zaal van HAL 25 wordt getransformeerd tot een heuse nachtclub en de Club 40 discjockeys Kendyman (Notaris/Samen), DVD-J Dennis 'Devious' Verheugd (Radio 10/Crazy90s) en Toxiz (Parkhof) zorgen deze editie voor de juiste muzikale toon.
Speciale gast vanavond is niemand minder dan de legendarische discjockey: Robin Albers! Hij werd landelijk bekend met radioshows als: 'AVRO’s Toppop Radio', 'AVRO’s Driemaal Doordraai' en 'For Those Who Like To Groove'. Naast zijn eigen houseclassic Plastic Dreams (als Jaydee), is hij ook verantwoordelijk voor de successen van Sunclub’s fiesta' en de hits van Jody Bernal. Speciaal voor Club 40 komt hij –exclusief- een disco-set draaien, wees voorbereid op deze eigenzinnige dj-held. Als een muzikale tijdmachine variëert de avond dus van 70’s, 80’s, 90s, 00s t/m de Hits. Deze editie ook weer té grote videobeelden en de curieuze '80s Alternative' area, waar te genieten valt van de beste 80s New Wave en Electro-Pop Classics. Met heerlijke fingerfood worden de partypeeps nog eens exra in de watten gelegd. Dus lekker swingen in die ouderwetse discothekensfeer? kom naar Club 40 in HAL 25!
HAL 25 is vanaf 21:00 uur geopend en de avond duurt tot 02:00 uur. Minimale leeftijd is 35 óf in gezelschap van een 35-plusser. Tickets zijn 15,00 (ex fee) in de voorverkoop en verkrijgbaar via www.rejoiceevents.nl (volg de link naar Ticketscript) en natuurlijk de Facebookpage. Er is online ook een Club 40-Groepsticket (geldig voor 10 personen á 130 euro) verkrijgbaar. Aan de deur zijn de kaarten 18 euro. Let op: vorige edities waren vooraf al uitverkocht, dus wacht niet te lang met beslissen!
CLUB 40 - THE BEST DISCO IN TOWN !