Herfstmarkt Hortus Alkmaar

Nieuws

ALKMAAR - Hortus Alkmaar houdt zondag 12 oktober van 12.00 tot 17.00 uur een herfstmarkt als afsluiting van het seizoen. Het is de laatste keer dit jaar dat de tuin in het weekend geopend is. Er is die dag een markt met biologische hapjes, huisgemaakte chutney’s en jams, reformartikelen en boeken, biologische planten, zaden, bloembollen en pompoenen. Er zijn demonstraties bloemschikken en er worden rondleidingen gegeven.
Om 14.00 uur presenteert Bea Möllers haar onlangs verschenen boek ´Culinaire inspiratie Wildplukken´. Het kleurrijk geïllustreerde boek bundelt de mooiste columns die Bea schreef voor het Noordhollands Dagblad. De presentatie gaat vergezeld van een proeverij. Aanmelden voor de workshop is noodzakelijk in verband met een beperkt aantal plaatsen.
Ook voor kinderen is er die middag genoeg te doen. Ze kunnen dromenvangers maken en knutselen met herfstmaterialen. Deelname aan de kinderactiviteiten en rondleidingen is gratis.
Hortus Alkmaar is gevestigd aan de Berenkoog 37 in Alkmaar. Opgeven voor de boekpresentatie kan via info@hortusalkmaar.nl of tel. 072-5669639.