Open Podium in Oude Kwekerij

Nieuws
Zondag 22 juli is er weer Open Podium in Oude Kwekerij. (Foto: aangeleverd)
Zondag 22 juli is er weer Open Podium in Oude Kwekerij. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

ALKMAAR - Elke vierde zondag van de maand is er een Open Podium in het amfitheater van park De Oude Kwekerij aan de Jan van Scorelkade 6 te Alkmaar. Zondag 22 juli zijn er ook diverse optredens.
Toneelgroep Alkmaar, een jeugdtheatergroep, brengt de voorstelling ‘Wilde Aardbeien’. De jongste acteurs en actrices van de groep treden hiermee voor het voetlicht. Het volgende optreden is van de band On 2 Together, waarmee zangeres Nicka Knape jaren 90-muziek brengt met een knipoog naar het heden. Ook voor de dichteres Jeannette Coppens is het haar debuut in het Openluchttheater. Jeannette is lid van het Alkmaars Dichtersgilde en van het collectief Hadewijch en zij leest een aantal gedichten van eigen hand. Tenslotte is het podium voor de Alkmaarse zangeres Fatima Haring, die vorig seizoen al veel succes oogstte in het park en graag nog eens komt.
Het Open Podium begint om 14.00 uur en is rond 16.00 uur afgelopen. Park De Oude Kwekerij ligt achter de molen aan de noordkant van het Alkmaarse NS-station. De toegang is gratis, wel wordt er met de pet rondgegaan voor een kleine vrijwillige bijdrage. Parkeren kan niet in de meest directe omgeving van het park, wel is in de nabije wijk Bergermeer de mogelijkheid de auto neer te zetten. Na afloop is er gelegenheid nog iets te drinken en na te praten in de Parkvilla.