Nieuwsfeit Cursus De tijd van je leven - Alkmaar 20 juni 2023

Nieuws
Cursus vol tips voor ouders van basisschoolleerlingen.
Cursus vol tips voor ouders van basisschoolleerlingen. (Foto: Stephen Andrews)

Cursus voor ouders/opvoeders basisschoolkinderen

ALKMAAR - De cursus ‘De tijd van je leven’ start 20 juni en is bedoeld voor ouders en opvoeders van basisschoolkinderen. Tijdens de cursus komen onder andere de vragen aan de orde: ‘Is dit hoe ik wil dat mijn kinderen zich hun jeugd herinneren? Hoe doe ik het eigenlijk als ouder/opvoeder en ben ik daar tevreden over?’ Ouders/opvoeders die met deze vragen aan de slag willen, kunnen zich aanmelden voor de cursus. De cursus is gratis en wordt gehouden in Alkmaar. 

De cursus bestaat uit een serie van vijf workshops ‘De tijd van je leven’, waarin onder meer time management voor gezinnen en positief opvoeden aan bod komen. Samen met zeven andere ouders ga je hierover nadenken én mee aan de slag. Het is een cursus vol inspiratie en tips voor het gezin. De bijeenkomsten duren 2 uur. Een groep bestaat uit minimaal zes en maximaal acht ouders/opvoeders met kinderen in de leeftijd van vier tot zestien jaar.

De cursusdata zijn dinsdag 20, 27 juni, 4, 11 en 18 juli van 19:00 tot 21:00 uur in Wijkcentrum De Oever aan Amstelstraat 1.