Verenigingen en stichtingen maken kans op gratis cv-ketel

Nieuws
ESNW zorgt voor onderhoud en installaties van diverse warme- en ventilatie installaties.
ESNW zorgt voor onderhoud en installaties van diverse warme- en ventilatie installaties. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Doesgoed viert haar twintigste en ESNW haar vijftigste verjaardag en wie jarig is, trakteert. Verenigingen en stichtingen maken nu kans op een gratis CV-ketel inclusief installatie. 

ESNW verzorgt onderhoud en reparaties aan verwarmings-, warm-water- en ventilatietoestellen in Noord-Holland. Doesgoed brengt maatschappelijk betrokken ondernemers en maatschappelijke organisaties bij elkaar en heeft op deze manier al vele duizenden matches gemaakt. Om de jubilea van ESNW en Doesgoed ook maatschappelijk betekenis te geven, zijn de handen ineen geslagen. In samenwerking met een aantal leveranciers en installateurs schenken zij een aantal nieuwe CV-ketels inclusief installatie aan diverse maatschappelijke organisaties. Alle ketels voldoen aan de huidige eisen en zijn zeker zuiniger dan menig ouder exemplaar.

Winnen

Stuur een kort promotiefilmpje (maximaal 4 minuten) in waarin je vertelt je over je maatschappelijke organisatie en de reden waarom jij denkt dat jullie voor de ketel in aanmerking komen. Vertegenwoordigers vanuit ESNW en Doesgoed besluiten welke organisaties winnen. 

Meld je vóór 16 juli 2023 aan via de website van Doesgoed. https://doesgoed.nl/aanbod/cv-installatie-aangeboden