BMX Noord-Holland cup

Nieuws
Zondag 11 november nemen circa 150 bmx'ers deel aan de laatste wedstrijd van de Noord-Holland Cup. (Foto: aangeleverd)
Zondag 11 november nemen circa 150 bmx'ers deel aan de laatste wedstrijd van de Noord-Holland Cup. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

ZUID-SCHARWOUDE - Op het crosscircuit van BMX De Kley-Drivers aan de Potjesdam in Zuid-Scharwoude nemen zondag 11 november circa 150 bmx'ers deel aan de laatste wedstrijd van de Noord-Holland Cup dit seizoen. Zeven verenigingen uit Noord-Holland zullen met hun leden van tussen de 6-60 jaar in Zuid-Scharwoude aan de start verschijnen. Naast de wedstrijden in het kader van de Noord-Holland Cup kunnen de BMX'ers zich ook inschrijven voor de zogenaamde Open Klasse, waarin dagprijzen te verdienen zijn.

Op de laatste wedstrijddag van de Noord-Holland Cup worden rond 15.00 uur de prijzen verdeeld. Om de finaledag van de Noord-Holland Cup een groot succes te laten worden hebben wij onze baan versierd met lampionnen en de Oud-Hollandsche gebakkraam weer van stal gehaald. De opbrengst van de verkoop van oliebollen zullen volledig naar de club gaan. De Noord-Holland Cup is een jaarlijkse terugkomende competitie bestaande uit 6 wedstrijden die op verschillende banen in Noord-Holland worden verreden. Namens BMX De Kley-Drivers doen ruim 25 leden mee aan de competitie. De kans is groot dat er op zondag 11 november veel meer Kley-Drivers aan de start zullen verschijnen, want een kans om op de eigen baan een wedstrijd te rijden laat je niet lopen.
De wedstrijden bij BMX De Kley-Drivers aan de Potjesdam te Zuid-Scharwoude worden georganiseerd door vrijwilligers van de club aangevuld met vrijwilligers van andere deelnemende verenigingen. Vanaf 9.00 uur wordt er getraind; de wedstrijden starten om circa 10.30 uur. De verwachting is dat het wedstrijdprogramma tot 15.00 uur duurt.
De wedstrijden op 11 november vormen een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met BMX en de sfeer te proeven van een grote wedstrijd. Kijk voor meer informatie op www.kleydrivers.nl.