Jubileumkrant 450 jaar Alkmaar Ontzet

Nieuws
ALKMAAR - Burgemeester Anja Schouten ontvangt de jubileumkrant '450 jaar Alkmaar Ontzet' namens Rodi Media en de 8 October Vereeniging.
ALKMAAR - Burgemeester Anja Schouten ontvangt de jubileumkrant '450 jaar Alkmaar Ontzet' namens Rodi Media en de 8 October Vereeniging. (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

ALKMAAR - Een jubileumkrant bomvol verhalen, interviews, foto’s en weetjes over 450 jaar Alkmaar Ontzet. Rodi Media en de 8 October Vereeniging hebben met veel plezier intensief samengewerkt aan een prachtig product dat dit weekend wordt verspreid met Nieuwsblad Alkmaar. Burgemeester Anja Schouten ontving deze week de speciale uitgave in het Alkmaarse stadhuis.

Leden van de 8 October Vereeniging die afgelopen weekend op het Canadaplein in de rij stonden voor een zuurkoolbon, konden de krant al meenemen. Komend weekend worden de 50.000 exemplaren van ‘450 jaar Alkmaar Ontzet’ verspreid met Nieuwsblad Alkmaar, ligt het op de diverse afzetpunten én ontvangen 4500 kinderen het magazine via de ONTZET-box, waardoor duizenden Alkmaarse schoolkinderen met elkaar kunnen ontbijten of lunchen en zo samen de victorie vieren. “Wát een mooie uitgave”, reageert Anja Schouten enthousiast. “Ik zie geschiedenis, prachtige oude en nieuwe foto’s, historie, de stad én omliggende dorpen. Alles zit erin en dat maakt het bijzonder en heel interessant om te lezen. Mooi!” Vanaf vrijdag de jubileumkrant digitaal in te zien op www.rodi.nl/alkmaar.