Meet-up VPRO Vrouwen en financiële onafhankelijkheid

Nieuws
Hoe kun je als vrouw financiële onafhankelijkheid bereiken? Daarover gaat de meet-up.
Hoe kun je als vrouw financiële onafhankelijkheid bereiken? Daarover gaat de meet-up. (Foto: StartupStockPhotos / Pixabay)

ALKMAAR - Dinsdag 21 november organiseert Womanlink samen met Elfin en het VPRO programma Planet Finance een gratis meet-up voor vrouwen over financiële onafhankelijkheid. Wat is dat precies en hoe kun je dat bereiken? Een inspirerende, interactieve meet-up waar vrouwen de kans krijgen meer te leren over geld.

De meet-up vindt plaats bij de Gasfabriek aan de Helderseweg 28 19.00-21.30 uur. Lieke Danenberg, mede-eigenaar van Elfin, zal het evenement begeleiden. Elfin is het grootste platform voor vrouwen over geld in de Benelux. De missie van Elfin is om ervoor te zorgen dat 1 miljoen vrouwen financiële onafhankelijkheid bereiken. Ook wordt er tijdens het evenement delen van het programma Planet Finance getoond om daarna de fragmenten te bespreken. Verder deelt zij welke 5 stappen je kunt zetten om financieel onafhankelijk te worden.

Womanlink is de initiatiefnemer van deze meet-up, deze Alkmaarse organisatie zet zich in om de positie van de vrouw te versterken in de regio Alkmaar. Kortom, een meet-up om je kennis over geld te vergroten, inspiratie op te doen én de gelegenheid om andere vrouwen te ontmoeten.