Dialoog gemeenteraad en inwoners tijdens Rondje Raad

Nieuws
Gemeenteraad komt voor Rondje Raad naar Alkmaar West.
Gemeenteraad komt voor Rondje Raad naar Alkmaar West. (Foto: Gemeente Alkmaar)

ALKMAAR - De gemeenteraad van Alkmaar streeft ernaar om in alle wijken tenminste één keer per raadsperiode een zogenoemd ‘Rondje Raad’ te organiseren om in gesprek te gaan met inwoners. Alkmaar West is woensdag 24 april aan de beurt. Er is van 17.00 tot 20.00 uur een bijeenkomst in Huis van de Wijk De Alkenhorst aan Schelfhoutlaan 4.  

Inwoners van Alkmaar West zijn welkom om uitdagingen en kansen die zij zien voor de wijk te bespreken met raadsleden. Het kan gaan om lokale vraagstukken, opmerkingen over de buurt of ideeën voor verbeteringen. Het programma begint met het ontvangst in De Alkenhorst, gevolg door een wandeling door de wijk. Terug bij het Huis van de Wijk wordt er gezamenlijk gegeten en is er gelegenheid voor gesprekken tussen inwoners en raadsleden. Na de maaltijd is er ruimte voor discussies over belangrijke thema’s in de wijk. 

Aanmelden 

Inwoners van Alkmaar West die willen deelnemen aan Rondje Raad kunnen zich aanmelden via raadsgriffie@alkmaar.nl. Vergeet niet om je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden bij je aanmelding. Mensen die een specifiek onderwerp willen aankaarten worden verzocht om dit bij de aanmelden te vermelden.