Inschrijving avond4daagse geopend

Nieuws
Inschrijving Avond4daagse Alkmaar geopend.
Inschrijving Avond4daagse Alkmaar geopend. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - De inschrijving voor de Alkmaarse avond4daagse is geopend. De straten van Alkmaar zullen van maandag 27 tot en met donderdag 30 mei weer elke avond bruisen van energie tijdens het wandelevenement. 

Dagelijks om 18.00 uur is de start van een vijf kilometer lange route door de wijken van de stad. Elke avond is de start en finish op de Noorderkade en verzamelen de deelnemers stempels door de hele stad. Op de slotdag worden de wandelaars feestelijk onthaald en beloond met een officiële Avond4daagse medaille. 

Peuters en ouderen

Niet alleen kinderen en volwassenen kunnen deelnemen aan het sportieve evenement. Ook aan ouderen en peuters is gedacht. De jongste deelnemers kunnen onder begeleiding van mascotte Freddy Fit donderdag 30 mei een peuterloop doen. Samen lopen zij een rondje om winkelcentrum Ringers. Natuurlijk worden ook zij beloond met een welverdiende medaille. Voor ouderen in verzorgingshuizen worden er gedurende de week speciale wandelingen georganiseerd. Op die manier komt de hele stad samen in dit wandelevenement. 

Aanmelden 

Aanmelden voor de avond4daagse kan via www.alkmaarsport.nl. Deelname kost 6,50. Kinderen die de peuterloop doen betalen 2,50.