Alkmaar City Run by night

Nieuws

ALKMAAR - De Alkmaar City Run by night barst woensdagavond 24 mei los in het centrum van Alkmaar. Tijdens de vijfde editie van het hardloopevenement zijn er dit jaar weer meer startbewijzen beschikbaar. Met 8.500 startbewijzen verwacht organisator Le Champion wederom een groei in het aantal deelnemers. Inschrijven kan voor de 5 en 10 kilometer, Business Run en Rollebol Kids Run.


De Laat, de Langestraat en alle kleine straatjes daartussen vormen het terrein voor de Alkmaar City Run by night. Langs de route van 5 en 10 kilometer maken de bewoners er met lichtjes, fakkels en kaarsjes een onvergetelijk hardloopevenement van Na afloop kunnen alle deelnemers en toeschouwers een gezellige avond beleven tijdens ‘Swinging Night’; er klinkt (live)muziek door de hele stad.
Tijdens de Alkmaar City Run by night hebben ook bedrijventeams de mogelijkheid om de 5 of 10 kilometer af te leggen. Tijdens de Rollebol Kids Run kunnen kinderen van 4 tot en met 6 jaar de strijd aangaan op de 800 meter en kinderen van 7 tot en met 9 jaar en 10 tot en met 12 jaar op de 1600 meter. Kijk voor meer informatie op www.alkmaarcityrun.nl.