IJsbaan De Meent opent deuren

Nieuws

ALKMAAR - IJsbaan De Meent opent vrijdag 13 oktober haar deuren voor het grote publiek. Tot en met zondag 18 maart 2018 kan er weer volop geschaatst worden op de Alkmaarse halfoverdekte 400-meterbaan en in de overdekte ijshal.
Dit seizoen, een Olympisch winterseizoen, staan 'Winterspelen op De Meent' centraal. Olympische sporten als langebaan schaatsen, shorttrack, kunstrijden, ijshockey, maar ook curling, biatlon en bobslee rijden staan op het programma.
Alkmaar Sport zorgt ervoor dat schaatsers niet naar Zuid-Korea hoeven af te reizen om de Winterspelen te ervaren. Dicht bij huis zijn de komende maanden de Winterspelen 'in het klein' te beleven. Met voormalig Olympisch kampioen Bob de Jong als ambassadeur gaat De Meent samen haar schaatsers een geweldig schaatsseizoen tegemoet. Met speciale arrangementen voor bedrijven en groepen, met buffelavonden, themadagen,(top)sport evenementen en een leuk aanbod voor families; de Winterspelen zullen in alles doorklinken.
Nieuw dit jaar op De Meent is biatlon (schaatsen en schieten) die bij de arrangementen wordt geïntroduceerd. Het hoogtepunt presenteert de ijsbaan in de maand februari. In die maand staat voor sportcomplex De Meent namelijk een meters hoge bobslee baan, waar bezoekers de bobstart in het écht kunnen ervaren.
Vrijdag 13 oktober viert Sportcomplex De Meent een feestje. Er wordt bijzonder nieuws onthuld. Natuurlijk viert de ijsbaan dit feestje mee. IJsbaan De Meent opent haar deuren van 19.30 tot 21.00 uur. Deze avond is de entree grtais. Meer informatie is te vinden op www.demeentalkmaar.nl.