Koffieconcert Vita-Nova

Nieuws

ALKMAAR - Het seniorenorkest van de Alkmaarse accordeonvereniging Vita-Nova geeft zondag 11 december haar jaarlijkse koffieconcert in Theater De Vest in Alkmaar. Aan dit concert wordt medewerking verleend door The Wheelbarrowband. Het concert begint om 11.00 uur.
Op het programma van Vita Nova staat onder meer een potpourri van klassiek getinte werken, waaronder de opera Carmen en Wilhem Tell. Daarnaast een tango van de bekende Malando, genaamd Avé Cantora en het welbekende Alexander’s Ragtime Band van Irvin Berlin. Het concert wordt afgesloten met enkele kerstliederen.
The Wheelbarrowband bestaat uit vijf gedreven muzikanten. De band speelt allerlei soorten Ierse en Schotse songs, nu eens vierstemmig, dan eens doorspekt met humor. Maar ook actuelere liedjes zijn bij hun in goede handen. Natuurlijk laten ook de instrumentalisten hun paradepaardjes los: de swingende jigs en reels. De kaarten voor het concert zijn aan de zaal verkrijgbaar. Ook zijn ze vooraf te bestellen bij J. Rol, tel. 072-5125627.