Verse oliebollen met Oud en Nieuw

Nieuws

ALKMAAR - Scoutinggroep De Geuzen begint vrijdag 30 december om 4.00 uur met het bakken van 20.000 oliebollen. Meer dan honderd vrijwilligers zijn dan in touw om de oliebollen te bakken en te bezorgen in Alkmaar. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt voor spelmateriaal voor de scouts en onderhoud van het clubhuis.
De oliebollen zijn tot en met donderdag 29 december te bestellen op www.oliebol.de-geuzen.nl of tel. 06-26428729. De oliebollen kosten per zak van tien bollen met of zonder rozijnen € 5,-. De bollen worden zaterdag 31 december gratis bezorgd tussen 10.00 en 16.00 uur. Bedrijven kunnen ook oliebollen bestellen via de website of het telefoonnummer. Bij bedrijven worden de oliebollen vrijdag 30 december of zaterdag 31 december op een afgesproken tijd en voorzien van poedersuiker bezorgd.
Vrijdag 30 en zaterdag 31 december staat de scouting met oliebollen bij verschillende punten. De bollen zijn dan te koop op de parkeerplaats van Klercq aan de Noorderkade 157 in Alkmaar, bij het clubhuis aan het Honkpad in Alkmaar Hoefplan, bij Kringloop Tol aan de Lamoraalweg 53A in Egmond aan den Hoef en in Egmond aan Zee bij ijswinkel Pravisani aan de Voorstraat 120. Zaterdag 31 december staat er een oliebollenkraam op de markt in Alkmaar ter hoogte van de Harmonie op de Gedempte Nieuwesloot.