Ontdek Oberon

Nieuws

ALKMAAR - Toneelspelen, zingen en dansen? En dat allemaal in één les? In een musical kan dat. Oberon Theaterproducties organiseert open repetities. Dinsdag 31 januari om 18. 00 uur kan men komen kijken naar een gedeelte uit de musical Annie bij de Musicalgroep 9 tot 14 jaar in de Rekere 2.0 aan Drechterwaard 16 in Alkmaar.
Tijdens de open repetitie laten de leden een preview zien van de musical waar ze aan werken. Voor beide musicals: Our House (vrijdag 7 en zaterdag 8 april) en Annie (zaterdag 10 en zondag 11 juni) is de kaartverkoop gestart. Bestellen kan nu rechtstreeks via Oberontheater.nl.
In Our House wordt Joe Casey voor een moeilijke keuze gezet en volgt het publiek twee verhaallijnen: één waar hij het goede pad kiest, één waar hij het slechte pad kiest. Ondertussen probeert hij het meisje van zijn dromen, Sarah, te versieren. Maar de acties van Joe bepalen ook wat Sarah van hem denkt.
De musical bevat muziek van de populaire Ska-band Madness, met liedjes als My Girl, Baggy Trousers en natuurlijk Our House. Meer informatie en kaartverkoop via www.oberontheater.nl of via tel. 06-28928831.