Volkskerstzang in Grote Kerk

Nieuws

ALKMAAR - De Alkmaarse Volkskerstzang vindt zaterdag 19 december plaats in de Grote Sint Laurenskerk in Alkmaar. Geniet vanaf 19.00 uur van het samen zingen van de bekendste Kerstliederen en luister naar andere zangers en musici, waaronder Alkmaars Prachtkoor en harmonieorkest Aurora uit Koedijk. Toegang is gratis, wel staat er een collectant bij de uitgang voor een vrijwillige bijdrage.
De traditionele Alkmaarse Volkskerstzang is een van de weinige mogelijkheden om zelf in een sfeervol aangeklede Grote Kerk bekende Kerstliederen mee te zingen. Natuurlijk zingt het projectkoor weer een aantal swingende Kerstliederen. Daarnaast is Artiance aanwezig met een viertal jonge musici, treedt Alkmaars Prachtkoor op en zingt het dubbelkwartet onder leiding van Bert Rootmensen.
De kerk gaat open om 19.00 uur en de optredens beginnen om 19.30 uur. Na afloop is er koffie of thee met een kersttraktatie en rond 21.00 uur is de Volkskerstzang afgelopen. Zie voor meer informatie: www.volkskerstzang-alkmaar.nl.