Het team van Dierenkliniek Heerhugowaard.
Het team van Dierenkliniek Heerhugowaard. (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

Professionele zorg ‘om de hoek’ bij Dierenkliniek Heerhugowaard

Partnerbijdrage

HEERHUGOWAARD – Uw huisdier verdient de best mogelijke zorg. Bij Dierenkliniek Heerhugowaard kunt u terecht voor zowel eerste- als tweedelijns zorg voor uw huisdier. Van de jaarlijkse controle of vaccinatie tot gecompliceerde orthopedische operaties, CT-scan of gebitsbehandelingen, alles onder één dak en uitgevoerd door vakkundig en vertrouwd personeel. “Voorheen moest men voor specialistische zorg voor huisdieren naar Amsterdam, nu kunnen we dit gewoon hier in Heerhugowaard aanbieden.”

De best mogelijke zorg voor uw huisdier

Wie de prachtige kliniek aan de M. de Klerkweg 10 binnenloopt, voelt zich direct welkom. De lichte, ruim opgezette wachtruimte doet huiselijk aan en het paraveterinaire personeel heet bezoekers vriendelijk welkom. Achter die entree gaat een klinisch dierenziekenhuis schuil waar gewerkt wordt met de nieuwste apparatuur zoals een professionele gebitsunit voor reiniging en extracties in combinatie met een dentaal röntgenapparaat. “Ons laboratorium is uitgerust om een groot scala aan bloed- en urineonderzoeken ter plekke uit te voeren, zodat we binnen een half uur de uitslag hebben”, vertelt manager Robbert Leenheer. “Naast moderne echo- en röntgenapparatuur zijn ook CT-scans en kijkoperaties van buik, luchtwegen, maag/darmstelsel en gewrichten mogelijk.”

Doorverwijzing

Hoogwaardige zorg dus, dat een aanvulling is op de reeds bestaande dierenzorg in de regio. Aangezien er een groot tekort is aan dierenartsen, is samenwerking hard nodig. Dierenkliniek Heerhugowaard streeft dan ook naar een stevig samenwerkingsverband met andere praktijken en klinieken in de regio. “Als dierenartsen zelf niet over de juiste specialistische apparatuur beschikken, kunnen ze naar ons doorverwijzen”, vertelt dierenarts Thijs Wiegmann. “Na de behandeling en eventuele controles keert men in principe weer terug naar de eigen dierenarts.” Sinds de opening van de kliniek, eind juni, loopt de doorverwijzing als een speer. “Hopelijk kunnen we de samenwerking verder uitrollen en in de toekomst gezamenlijk een spoeddienst opstarten. Want daar is een dringende behoefte aan.” 

Uw huisdier is belangrijk voor u, dat begrijpen wij als geen ander

Transparantie

Bij Dierenkliniek Heerhugowaard staan, naast een persoonlijke benadering, eerlijkheid en transparantie voorop. “Wij rekenen Noord-Hollandse prijzen”, benadrukt Robbert. “U komt dus niet achteraf voor vervelende verrassingen te staan. 

Huisdieren maken echt deel uit van het gezin, mensen hebben een bijzondere band met hun dier en dat begrijpen wij als geen ander. In alle levensfasen kunnen gezelschapsdieren bij ons rekenen op een deskundige en liefdevolle verzorging en dankzij onze kwalitatief hoogstaande apparatuur op het gebied van diagnostiek en behandeling kunnen wij een eerlijk advies geven over hun gezondheid. De meeste voldoening halen wij uit het beter maken van uw huisdier!”

Dierenkliniek Heerhugowaard is goed bereikbaar via de N242 en heeft volop gratis parkeermogelijkheid. Meer weten? Ga naar www.dierenkliniekhhw.nl of bel 072-2019072.

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Alkmaar

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Culinair Plaza haalt 75.000 euro op voor het goede doel Algemeen gisteren
Afbeelding
Ongeluk op N9 112-nieuws 2 okt, 12:18
Afbeelding
Lucas De Man in De Vest Algemeen 2 okt, 11:52
Afbeelding
Informatiemarkt ‘Online boeven de baas’ Algemeen 1 okt, 10:00
Afbeelding
Kinderboek over Alkmaarse Victorie Algemeen 1 okt, 08:00
Afbeelding
Brouwerij Astronaut brengt de Klaroenblazer Algemeen 30 sep, 10:36
Afbeelding
Lancering special Rodi Wonen i.s.m. vt wonen&design beurs! Huis 30 sep, 10:05
Afbeelding
Hoe hangt de vlag erbij? Algemeen 29 sep, 15:36
Afbeelding
Geen duurzame aanpak schimmelflats Hoefplan Algemeen 29 sep, 15:06
Afbeelding
Minibieb voor meer leesplezier Algemeen 29 sep, 15:01
Afbeelding
Huisarts Kees Koolbergen stopt na 37 jaar Algemeen 29 sep, 14:38
Afbeelding
Reanimatie na ernstig ongeval op de A9 bij Velsen-Zuid 112-nieuws 29 sep, 14:04
Afbeelding
Weekend Nationale Egeltelling succesvol Algemeen 29 sep, 13:08
Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief