Voetproblemen? Ga naar voetservice.nl

Partnerbijdrage
Voetservice levert ambachtelijk gemaakte orthopedische schoenen naar jouw smaak en wensen.
Voetservice levert ambachtelijk gemaakte orthopedische schoenen naar jouw smaak en wensen. Foto: Voetservice

Heb jij pijn in je voeten, knieën of onderrug? Vaak onnodig. Voetservice biedt je met het voetzorg-behandelplan een betaalbare oplossing om pijn- en blessurevrij te bewegen. Zij leveren op maat gemaakte steunzolen en orthopedische schoenen met de mogelijkheid tot gespreide betaling. Dit maakt de oplossing voor jouw voetprobleem betaalbaar.

Nieuwe betaalbare oplossing

Hun steunzolen zorgen voor een specifieke correctie of ondersteuning van jouw voeten en ontlasten drukpunten. Bij last van hielspoor, doorgezakte voeten, overmatige eeltvorming en zenuwbeknelling kunnen steunzolen de voetklachten verlichten of zelfs wegnemen. Ook klachten aan de enkels, knieën en rug kunnen met steunzolen of inlegzolen worden aangepakt. Voetservice levert steun- of inlegzolen volledig op maat aan de hand van een analyse van jouw voet, voetstand en motoriek. Dit geldt ook voor sportzooltjes. 

Maatschoenen

Orthopedische maatschoenen voorkomen en verhelpen voetklachten. Omdat je er modieus wilt bijlopen levert Voetservice trendy en stijlvolle modellen, van hippe laars tot snelle sportschoen. Op maat gemaakt met de juiste corrigerende aanpassing en/of ondersteuning. Voetservice levert ambachtelijk gemaakte orthopedische schoenen naar smaak en wens. Een semi-orthopedische schoen lijkt op een confectieschoen, maar biedt aan de binnenkant meer ruimte voor schoenaanpassing voor het verhelpen van jouw voetklachten. Semi-orthopedische schoenen worden ingezet bij pijnklachten, een afwijkende voetvorm, standafwijkingen, diabetes, reuma (reuma schoenen) en voorvoetklachten. Voetservice heeft een grote collectie comfortabele semi orthopedische schoenen voor dames en heren.

Direct afspraak maken voor een deskundige analyse en een betaalbare oplossing? Ga naar www.voetservice.nl