Open dag Groups for Balance

Partnerbijdrage
Groups for Balance.
Groups for Balance. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Heb je interesse in gezondheid en vitaliteit of loop je al een tijd met lichamelijke klachten? Wil je graag trainen en fitter worden of juist herstellen van een blessure? Staat afvallen en ‘werken aan een gezondere leefstijl’ hoog op je agenda? Kom dan naar de open dag van Groups for Balance op zaterdag 23 april.

Groups for Balance, leefstijlcentrum Alkmaar, heeft sinds januari dit jaar de deuren geopend in hartje Alkmaar. In 2015 startte eigenaar Bob Kruis een fysiotherapiepraktijk aan de van de Veldelaan, wat uiteindelijk doorgroeide naar een fysiotherapiepraktijk op de Frans Halsstraat. Anno 2022 is de noodzaak van covid nazorg, preventie en vitaliteit zo groot, dat Groups for Balance daarop in wilde spelen. “Dit doen we met een Leefstijlcentrum, centraal gelegen in Alkmaar, waar mensen aan hun gezondheid kunnen werken, op verschillende gebieden en op een laagdrempelige manier. Onze missie is om optimale ondersteuning te bieden voor iedere cliënt ter verbetering van leefstijl en gezondheid in regio Alkmaar. Graag nodigen we jullie op onze open dag op zaterdag 23 april tussen 10.00 uur en 14.00 uur op de Frieseweg 13 in Alkmaar. Parkeergelegenheid is er in de wijk of bij de parkeergarages Karperton en Mediamarkt. Uiteraard kun je ook lekker op de fiets komen!


Bijschrift - Credit

Wat kun je verwachten?

Informatie over een gezonde leefstijl, een inloop spreekuur bij de diëtiste en de ergotherapeute en een vitaliteitscan om je huidige gezondheid in kaart te brengen. Daarnaast is er de mogelijkheid om onder begeleiding van onze beweegcoaches en fysiotherapeuten een aantal testen te doen op het gebied van fysiotherapie en training. Zo bieden we jullie de mogelijkheid om kennis te maken met Shockwave therapie (uniek in de omgeving) en een gratis echografie af te nemen. Mochten deze activiteiten vragen bij jullie oproepen, zijn er uiteraard collega’s beschikbaar die deze kunnen beantwoorden. Ook zijn er mogelijkheden om meteen een afspraak in te plannen bij één van onze zorgprofessionals.

Wil je meteen al aan je fitheid werken, maar dan liever buiten? Rond het leefstijlcentrum staat een springkussen om lekker te springen. Zien we elkaar zaterdag 23 april? 

Groups for Balance is te vinden aan Frieseweg 13. Meer informatie via 072-7210902 of www.groupsforbalance.nl