Pijnvrij de zomer door met steunzolen van Voetzorg

Partnerbijdrage
Pijnvrij de zomer door.
Pijnvrij de zomer door. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Heb jij pijn in je voeten, knieën of onderrug? Dat is vaak onnodig. Voetzorg biedt je de mogelijkheid om deze zomer pijnvrij te bewegen met op maat gemaakte steunzolen voor je zomerschoenen.

Onze steunzolen zorgen voor een specifieke correctie of ondersteuning van jouw voeten en ontlasten drukpunten. Bij last van hielspoor, doorgezakte voeten, overmatige eeltvorming en zenuwbeknelling kunnen steunzolen de voetklachten verlichten of zelfs helemaal wegnemen. Ook klachten aan de enkels, knieën en rug kunnen met steunzolen of inlegzolen worden aangepakt. Voetzorg levert steun- of inlegzolen volledig op maat aan de hand van een analyse van jouw voet, voetstand en motoriek. Ook voor sportzooltjes ben je bij Voetzorg aan het juiste adres.

De beste oplossing voor jouw voetprobleem

Onze dienstverlening is klantgericht, gewoon omdat ieder mens uniek is en omdat we blijven zoeken totdat we de beste oplossing voor jouw voeten en onderbenen gevonden hebben. Van eenvoudige inlegzool tot podotherapie en van lichte schoenaanpassing tot volledig met de hand vervaardigd maatwerkschoeisel. Je kunt daarbij kiezen uit tientallen modellen, van stijlvolle laars tot modieuze zomerschoen.

Géén verwijzing van huisarts nodig

Of je nu hardloopt, voetbalt, veel staat voor je beroep of in een rolstoel zit; bij Voetzorg Noord-Holland helpen we je om pijn- en blessurevrij te bewegen. Wij streven ernaar om jong en oud op de been te houden. Iedereen moet zo prettig en zelfstandig mogelijk kunnen lopen, bewegen en sporten. Daarvoor zetten wij alles in het werk. Je bent altijd van harte welkom, óók zonder verwijzing van huisarts.

Voetzorg Noord-Holland heeft hoofdvestigingen in Alkmaar, Beverwijk en Den Helder. Je kunt hier op afspraak langskomen. Bel ons op : 072 - 540 40 38. www.voetzorg.info