Print & Inkt Alkmaar: ‘We weten wat we verkopen’

Partnerbijdrage
Frank en Jim van Print & Inkt Alkmaar.
Frank en Jim van Print & Inkt Alkmaar. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Frank Delfsma runt sinds 2013 Print & Inkt Alkmaar en sinds 2021 heeft hij daar hulp bij van Jim. Print & Inkt is gespecialiseerd in alles op het gebied van printerbenodigdheden. Voor cartridges, toners, printpapier kunnen klanten bij ze terecht. Ze hebben inmiddels een grote groep particuliere en zakelijke klanten opgebouwd. Iets nodig voor uw printer? Bezoek de winkel aan de Gedempte Nieuwesloot 78, bezoek de website www.printeninkt.nl óf de webshop www.printervoordeel.nl

Print & Inkt heeft als alternatief voor dure originele cartridges zowel bijvullen als huismerk cartridges. Dit is per definitie goedkoper én de huismerk cartridges bevatten tot wel 8x meer inkt/toner dan het origineel. Naast het prijsverschil heeft dit nog een extra voordeel: het is veel beter voor het milieu. Minder restafval én de rest-inkt wordt niet verspilt in het geval van bijvullingen. Het assortiment omvat ruim 800 verschillende types cartridges en toners, dus het komt maar zelden voor dat ze niet hebben wat de klant zoekt. Er zijn vervangers voor Canon, HP, Epson, Brother, Samsung, etc. “Ons sterke punt is onze kennis van printers. Wij weten wat we verkopen”, aldus Frank.

Sinds de dag van opening, bijna negen jaar geleden, worden er bij Print & Inkt ook officiële pasfoto’s gemaakt voor rijbewijs, paspoort, ID-kaart of visum. Deze voldoen aan de eisen van het stadskantoor: Fotomatrix model 2020. U krijgt hier goedkeuringsgarantie op. Ook baby’s worden op de foto gezet: “Tegenwoordig heeft iedereen een eigen paspoort of ID-kaart nodig, ook baby’s. Daarvoor is ook een pasfoto nodig. Ook die maken wij direct zonder afspraak.”

Kom gerust langs op Gedempte Nieuwesloot 78 in Alkmaar of kijk op www.printeninkt.nl