ViaErwin: voor al uw hulpmiddelen

Partnerbijdrage
ViaErwin: voor al uw hulpmiddelen
ViaErwin: voor al uw hulpmiddelen (Foto: aangeleverd)

BROEK OP LANGEDIJK - Erwin Tebbertman is twintig jaar werkzaam in de verkoop en reparatie van hulpmiddelen voor mensen met een beperking. ViaErwin, de in Broek op Langedijk gevestigde zaak, helpt en adviseert zijn klanten uit Noord Holland tegen voordelige tarieven met de beste service. Vorig jaar nog is de zaak verhuisd naar de Kosterij 5, zo’n 200 honderd meter verderop met dubbel zoveel ruimte en proefmodellen. Klanten en geïnteresseerden in een scootmobiel, driewielfiets, sta-op stoel, rollator, traplift en vele andere hulpmiddelen kunnen bij deze vriendelijke Noord-Hollander terecht.

ViaErwin biedt velen een breed scala aan producten om de mobiliteit van minder valide mensen te verbeteren. We hebben scootmobiel modellen van de merken Gogo pride, Brio en Breeze. Voor diegene die al fietsend eropuit wilt bieden we aangepaste fietsen en driewielfietsen van het merk Van Raam. De meest verkochte driewielfiets is de Easy Rider vanwege zijn gemakkelijk stoeltje, je gaat zitten en hoeft niet zoals bij fietsen dat evenwicht onder controle houden. Maar ook de modellen Easy Go, Maxi Comfort en de Balansfiets met hun eigen unieke kenmerken voor ieder zijn kunnen en makken waar hij u graag meer overtelt. Vele varianten Doge Sta-op-stoelen in verschillende kleuren en mogelijkheden of rollator modellen zoals de rollator Server, Topro met zeven jaar garantie en ultralicht gewicht kunt u zonder enige verkoopdruk bij ons bezichtigen en uitproberen.

Duofiets

U kunt bij ViaErwin op afspraak een drie- of vierwiel scootmobiel uitproberen, ze staan voor u klaar. Tevens verzorgt het bedrijf reparaties aan uw scootmobiel, Vanraam fietsen, zoals de duofiets en de Easyrider, rollators, rolstoelen en vervangt binnen twee dagen de accu van uw scootmobiel. Ook voor banden geldt: ‘s morgens besteld, de volgende dag in huis! Voor een overzicht van alle hulpmiddelen: www.viaerwin.nl .

Contact

Bij vragen mail naar info@viaerwin.nl of bel 0637324139. Viaerwin.nl is gevestigd aan de Kosterij 5, 1721 PN Broek op Langedijk. Open van maandag t/m vrijdag op afspraak: 06 3732 4139. Ik sta voor u klaar om u te voorzien van hulpmiddelen, advies en reparatie.