Met JansZoon fris het voorjaar in

Partnerbijdrage
Met JansZoon het voorjaar in.
Met JansZoon het voorjaar in. (Foto: aangeleverd)

OUDOROP - JansZoon damesmode is er dit jaar weer in geslaagd om een prachtig voorjaar/zomer-assortiment samen te stellen. In tegenstelling tot de voorgaande jaren wordt er geen modeshow gehouden, maar wél is het extra feestelijk in de winkel. Van 28 maart tot en met 8 april wordt het voorjaar volop in de winkel gevierd.

Wie een idee wil krijgen van de voorjaarscollectie kan de qr-code in de advertentie op deze pagina scannen, via de camera van een telefoon. Je krijgt dan een goede indruk wat JansZoon dit voorjaar te bieden heeft. Dat zijn vooral frisse, felle kleuren, zoals groen, roze en blauw van fijne draagbare materialen, zoals katoen en viscose. Ook voor een fraaie zomerjas zijn klanten bij JansZoon damesmode aan het juiste adres. In de actieperiode krijgen klanten bij aankoop vanaf € 50,- in de winkel een sjaal ter waarde van € 5,95 cadeau. JansZoon damesmode is in de afgelopen zestien jaar uitgegroeid tot een gezellige modezaak waar klanten voor hun complete seizoensmode terecht kunnen. Nog meer voordelen? Bij JansZoon kun je voor de deur gratis parkeren, is er klantenspaarsysteem en zijn er ruime paskamers. Daarnaast is er een team van specialisten dat zin heeft om klanten te adviseren. Kom daarom gezellig naar JansZoon Damesmode!

JansZoon damesmode is te vinden aan Nijenburgh 105/107 in Oudorp. Meer informatie via www.janszoondamesmode.nl of bel 072 – 5112606.