Alkmaarse markten in actie: ‘U krijgt het er Warm van’

Partnerbijdrage
Tijdens de actie 'U krijgt het er Warm van' worden onder meer warme sjaals uitgedeeld.
Tijdens de actie 'U krijgt het er Warm van' worden onder meer warme sjaals uitgedeeld. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - ‘U krijgt het er Warm van’ Dat is de naam van de actie waarmee de Alkmaarse markten hun waardering aan klanten willen tonen. Een mooi moment om warm uit te pakken, nu de winter voor de deur staat. 

Afgelopen weekend zijn de activiteiten van de Alkmaarse markten ‘U krijgt het er Warm van’ begonnen. Ondanks de regenachtige omstandigheden zijn er warme sjaals aan 500 bezoekers van de Alkmaarse markt overhandigd. “We kregen veel leuke en spontane reacties over onze nieuwste actie. De komende weken zullen we nog eens 1.500 sjaals uitdelen op de zaterdagmarkt in het centrum en op alle andere markten in Overdie, Oudorp, de Mare en in de Rijp.”

Er komen nog veel meer leuke acties aan

Wie ook in het bezit wil komen van deze sjaal koopt een product op de Alkmaarse markt. Er volgen later in het seizoen nog veel meer leuke acties, zoals de MarktAZtische decemberloterij en een heerlijke warme chocomelkactie. Die start deze zaterdag al. De chocolademelk wordt vanuit een sfeervolle caravan geschonken en gratis aangeboden aan bezoekers van de markt. Daarnaast is er de komende weken een winterverloting met mooie prijzen. De hoofdprijs is een volledig verzorgd AZ VIP-arrangement. Doe mee aan deze actie en wie weet trekt Max Huiberts (Technisch Directeur AZ) uw naam uit de ton.

De zaterdagmarkt is in het centrum, de overige Alkmaarse markten zijn in Overdie, Oudorp, De Mare en De Rijp. 

Kijk voor meer informatie op www.naardemarkt
alkmaar.nl.