Sportactiviteiten voor jongeren in kerstvakantie

Sport
Sportactiviteiten in de kerstvakantie.
Sportactiviteiten in de kerstvakantie. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - De sportregisseurs van Alkmaar Sport houden tijdens deze kerstvakantie een gevarieerd aanbod aan leuke, sportieve activiteiten voor de jeugd. Van een sportochtend met clinics door diverse verenigingen tot een nerf battle. Een overzicht van alle activiteiten en aanmelden op www.alkmaaractief.nl.

Donderdag 28 december staat de gratis Nerf Battle gepland voor kinderen van 6-12 jaar, gevolgd door een kosteloze Sportochtend op 3 januari voor de leeftijdsgroep 2-6 jaar. Op 4 januari kunnen kinderen in de leeftijdscategorieën 6-9 jaar en 10-12 jaar zich uitleven tijdens Uitrazen (gratis). Voor de kleintjes is er op 5 januari een Dreumesinstuif (1-5 jaar, € 5,-), terwijl oudere kinderen kunnen deelnemen aan het Sportspektakel (6-12 jaar, € 2,- voor het luchtkussenspektakel en € 1,- per clinic.

Naast deze georganiseerde activiteiten bieden diverse Alkmaarse sportverenigingen open lessen en open dagen aan, waar de jeugd aan kan deelnemen. Je hebt deze vakantie de keuze uit: judo, shorttrack, fitness, boulderen en pencak Silat. Aangezien sportverenigingen voortdurend nieuwe lessen toevoegen, kun je op www.alkmaaractief.nl het actuele aanbod bekijken.