HollandSchermen op weg naar het EJK 2024 schermen in Italië

Sport
Trainer Siroos Feizaskari, Jonas Moerbeek, Lotte Dammroff, Talitha Sluman, Ava Emanuel, krachttrainer Day de Wijn, trainer Jeroen Divendal
Trainer Siroos Feizaskari, Jonas Moerbeek, Lotte Dammroff, Talitha Sluman, Ava Emanuel, krachttrainer Day de Wijn, trainer Jeroen Divendal (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - De vier geselecteerde jeugdschermers van HollandSchermen hebben zin in het EJK. Er zijn nog een paar trainingen om te werken aan techniek, kracht en focus in de schermzaal van HollandSchermen in de Meent en op de trainingslocatie van TeamNL in Amsterdam. Vanaf 21 februari reizen de cadetten Lotte Dammroff, Jonas Moerbeek, Talitha Sluman en junior Ava Emanuel af naar Napels Italië voor deelname aan het EJK schermen 2024. 

HollandSchermen op weg naar  EJK 2024 

Hoofdtrainer Jeroen Divendal, die Team NL mede zal begeleiden: de 16-jarige Talitha Sluman, die recent goud behaalde op het Challenge CEP Marathon Fleuret in Parijs staat op scherp. “We kijken er heel erg naar uit om ons te meten met de beste Europese jeugdschermers.” Lotte Dammroff en Talitha Sluman hebben hun individuele wedstrijd (U17) op 22 februari. Jonas Moerbeek volt op 23 februari. Op 26 februari komt Ava Emanuel uit in de categorie junioren individueel en op 28 februari in teamverband (U20).

Al jaren gaan er schermers vanuit HollandSchermen naar het EJK en WJK. Meer informatie over de trainingslocaties van HollandSchermen in Alkmaar en Heemstede www.hollandschermen.nl.