Laatste schaatsmaand De Meent

Sport
IJsbaan De Meent is tot en met eind maart geopend.
IJsbaan De Meent is tot en met eind maart geopend. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - De Meent gaat bijna zijn laatste maand van het seizoen in. De Alkmaarse schaatsbaan is nog tot en met 31 maart geopend en voor schaatsers die hun conditie op peil willen houden is er een gevarieerd aanbod.

Vrijdag 8 maart staat de 500 van De Meent op de agenda. Deelnemers worden deze dag uitgedaagd om maar liefst 500 rondjes te schaatsen. De ijsbaan is dan geopend van 09.00 tot 21.00 uur. Aanmelden kan via r.lennings@alkmaarsport.nl.

Verloting schaatspak

Speciaal voor de schaatsers die meedoen aan de gezellige Fortysix Buffelavonden op vrijdagavond verloot Alkmaar Sport een schaatspak van de sponsor, schaatswinkel Fortysix uit De Meent. De winnaar kan kiezen, een pak of jasje/salopette voor dames of heren. Deelnemen is heel eenvoudig; doe mee met een van de Buffelavonden op vrijdagavond en schrijf na afloop je naam op een briefje voor de ‘verlotingsbox’. In maart staan er vijf Fortysix Buffelavonden op de agenda en deelnemers die meeschaatsen, mogen elke keer hun naam in de box achterlaten. Een Buffelavond start om 19.10 uur, er wordt 60 minuten aan één stuk geschaatst. De winnaar wordt vrijdag 29 maart, direct na afloop van de buffelavond, bekendgemaakt.

Meedoen

Deelname aan beide activiteiten is gratis, deelnemers betalen alleen het toegangskaartje voor de ijsbaan. Meer informatie op www.demeentalkmaar.nl/ijsbaan.