Open podium Oude Kwekerij

Uitgaan
Duo De CaKe
Duo De CaKe (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - In het amfitheater van De Oude Kwekerij vindt zondag 11 juni weer een open podium plaats. Alkmaars Talent begint om 14.00 uur met de voorstelling. Sam Renooy treedt op met zang en gitaar, evenals Sofie Meijer. Nina de Vrijer zingt, Bridget Blonk zingt ook. Zo doen deze jongeren podiumervaring op en laten zij aan het publiek zien wat zij geleerd hebben.

Hierna is het podium voor de theatergroep Panade. Panade bestaat uit Nanouk Smits, Hilde de Jong en Paula Stet. Zij brengen energiek theater voor volwassenen met hier en daar een pikant randje. Dit echter verpakt in lichtvoetigheid, die ze nadrukkelijk echter geen cabaret willen noemen. Het Open Podium wordt vervolgd door het duo De CaKe, een muzikaal duo volgens oud-Hollands recept: zangeres Tessa Balder-Carper en gitarist Kees Wagemaker combineren eigen poëtische teksten met samenzang in het Nederlands.

Rond 16.00 is het Open Podium afgelopen. De parkvilla is open voor een drankje. Bij regen wordt er een tent opgezet of wordt de voorstelling verplaatst naar de Parkvilla. Park De Oude Kwekerij ligt aan de Jan van Scorelkade 6, aan de noordkant van station Alkmaar. Het park is verboden voor honden. De toegang is gratis, een kleine vrijwillige bijdrage is welkom.

Afbeelding
Afbeelding