Kom zaterdag 23 september naar Proef de Hoef!

Uitgaan
Kom zaterdag 23 september naar Proef de Hoef.
Kom zaterdag 23 september naar Proef de Hoef. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - De winkeliers van De Hoef nodigen je van harte uit om zaterdag 23 september winkelcentrum De Hoef aan de Van Ostadelaan in Alkmaar te bezoeken in het kader van burendag. Op deze Burendag-editie van Proef de Hoef zijn er gezellige terrasjes om elkaar te ontmoeten en te genieten van gratis koffie of thee (uit de TukTuk) en iets lekkers. Maak kennis maken met de winkeliers en de sport-, cultuur- en sociale verenigingen van De Hoef. 

Van hockey tot voetbal en van buurtvereniging tot de vrienden van Noordwest. De gehele dag staan er tentjes en kramen waar je kunt proeven, kopen en ontdekken. Van workshop fotograferen, fruitbarbecue met eetbare bloemen tot het invlechten van je haar. Er is entertainment voor jong en oud. De complimentenmeisjes en vlinders op stelten verrassen bezoekers. In het kinderprogramma zijn er vanaf 13.00 uur voorleesvoorstellingen vanuit de boekfiets. De kinderdisco en suikerspinnen maken het feestje compleet.

Groene of rode smoothie ‘fietsen’

Er is animatie, buren worden in het zonnetje gezet en je kunt fietsen voor het goede doe ‘Vrienden van ziekenhuis Noordwest’. Tot 14.00 uur kun je tegenover Groot in Groen voor jezelf op spierkracht een heerlijke groene of rode smoothie ‘fietsen’. Je betaalt € 2,50 voor de gezonde smoothie en de opbrengst gaat naar de aanschaf van beweegboxen voor de verpleegafdelingen in het Noordwest Ziekenhuis. De inhoud van de boxen wordt samengesteld met onder andere gewichten, zandzakjes, verschillende ballen, ballonnen en weerstandsbanden. Dit brengt patiënten van alle leeftijden op een leuke manier in beweging en helpt hen bij een sneller herstel. Zo willen we met Proef de Hoef een gezellig en verbindend evenement organiseren. Jullie zijn van harte welkom!

Winkelcentrum De Hoef vind je aan Van Ostadelaan 270 in Alkmaar. Meer informatie op www.winkelcentrumdehoef.nl