Voordelige voorstellingen en gratis rondleidingen tijdens Theaterweekend

Uitgaan
Gerald Drent en Martijn Mulders maken een voorstelling over Robert Long.
Gerald Drent en Martijn Mulders maken een voorstelling over Robert Long. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Theater De Vest doet mee aan het Nederland Nationaal Theaterweekend van 26 tot en met 28 januari. Er zijn diverse voordelige voorstellingen voor 10 euro en gratis rondleidingen. 

Kom bijvoorbeeld met de hele familie naar de klassieker ‘The Neverending Story’ of geniet van ‘LevensLONG’, een fantastische muziektheatervoorstelling op muziek en teksten van Robert Long. Alle toegangskaarten voor dit weekend kosten slechts 10 euro.
Op zaterdagmiddag 27 januari kunnen volwassenen én kinderen deelnemen aan gratis theatrale rondleidingen en rondom alle voorstellingen worden extra activiteiten georganiseerd.

Vrijdag 26 januari is de fantasierijke voorstelling ‘The Neverending Story’ van Het Filiaal theatermakers. Zeven acteurs spelen alle fantastische wezens, begeleid door vijf musici van Slagwerk Den Haag. Op zondag 28 januari heeft Theater De Vest de alom geprezen voorstelling LevensLONG van Ludique geprogrammeerd. Twee jonge theatermakers brengen met pure en persoonlijke anekdotes een unieke voorstelling met muziek en tijdloze teksten van Robert Long. Tijdens het Nationaal Theaterweekend ben je van harte welkom om deel te nemen aan een van de gratis rondleidingen door het theater. De rondleidingen zullen ongeveer een uur duren en nemen je mee naar plekken waar het publiek normaliter niet komt, zoals de kleedkamers en de artiestenfoyer. Er zijn meerdere reguliere rondleidingen en er zijn twee rondleidingen speciaal voor kinderen.

Toegangskaarten voor de voorstellingen reserveren via kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl. Kijk op www.taqatheaterdevest.nl voor het complete programma tijdens het Theaterweekend.