Stoffencircus strijkt neer in De Mare

Uitgaan
Het Stoffencircus komt 19 april naar de Mare.
Het Stoffencircus komt 19 april naar de Mare. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - De zeer uitgebreide stoffenmarkt ‘Stoffencircus’ met een kleine honderd kramen strijkt vrijdag 19 april van 10.00 tot 16.30 uur neer op het parkeerterrein van winkelcentrum De Mare. Het Stoffencircus is gratis te bezoeken.

Op de markt is alles te vinden voor de zelfmaakmode, maar bijvoorbeeld ook voor het interieur. Stoffencircus heeft jarenlange ervaring in de branche en organiseert evenementen door heel Nederland, België en Duitsland. “Deze editie van de stoffenmarkt in Alkmaar is de allereerste voor Stoffencircus, best spannend natuurlijk”, zegt organisator Geoffrey Franse. “We reizen vol goede moed af met onze collega’s naar Alkmaar. We hopen op veel bezoekers die bij ons terecht kunnen voor stoffen en fournituren. We hopen dat Alkmaar een blijvertje zal worden in onze agenda.” 


Breed aanbod 

De stoffenmarkt is een echte consumentenmarkt. Kwaliteit, diversiteit en creativiteit staan hoog in het vaandel voor de organisatie. Geoffrey: “Er zijn tussen de zeventig en honderd kramen op de markt te vinden en iedere kraam is uniek. Wij proberen een zo gevarieerd mogelijk aanbod te brengen, zowel voor de consument met een kleine portemonnee als de consument die op zoek is naar luxere producten. Men zal hier dus niet veel van hetzelfde vinden. Het is niet te vergelijken met een stoffenwinkel. Daar worden keuzes gemaakt in het aanbod en op de stoffenmarkt vind je werkelijk alles!”

Producten

Wat is er zoal te vinden op de stoffenmarkt? Uiteraard een breed scala aan stoffen, zowel voor mode voor volwassenen als kinderen, maar ook voor het interieur, denk aan gordijnen en kussenhoezen. Ook mensen die op zoek zijn naar fournituren kunnen echter hun hart ophalen op de stoffenmarkt van Stoffencircus.