Leger des Heils zamelt schoenen in voor mensen in nood

Zorg
ReShare Store Alkmaar zamelt schoenen in voor mensen in nood.
ReShare Store Alkmaar zamelt schoenen in voor mensen in nood. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - De ReShare Store van het Leger des Heils aan de Payglop zamelt schoenen in om mensen in nood de winter door te helpen. Tot en met 19 december kunnen herdraagbare schoenen worden ingeleverd. De ingezamelde schoenen worden, in samenwerking met lokale instanties, rondom de kerst weggegeven.

De wintermaanden gaan voor veel mensen gepaard met gezelligheid, warmte en liefde, maar dit geldt niet voor iedereen. Voor sommige mensen betekent het (meer) kou en eenzaamheid. Vooral voor mensen die dakloos zijn en mensen die moeten kiezen tussen boodschappen doen of de energierekening betalen. De ReShare Store wil deze mensen eens in iemand anders’ schoenen laten lopen. En jij kan helpen. Heb je nog stevige, herdraagbare schoenen over? Lever die dan bij de ReShare Store en help iemand in nood. 

Herdraagbare schoenen kunnen tot en met 19 december worden ingeleverd bij de ReShare Store aan de Payglop 15. Er is vooral behoefte aan stevige, warme schoenen. Extra donaties zoals mutsen, handschoenen, sjaals en sokken zijn ook hard nodig. Er wordt samengewerkt met lokale instanties zodat de schoenen bij de juiste mensen terecht komen.