FOTOWEDSTRIJD 2019: GENIETEN VAN DE VESTINGSTEDEN

Algemeen
Voorbeeld van genieten in de vestingstad Oudewater.
Voorbeeld van genieten in de vestingstad Oudewater. (Foto: )

Graag herinneren we u aan de fotowedstrijd van de Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Dit jaar is het thema: ‘Genieten van de vestingsteden’. Tot 30 september 2019 heeft u nog de tijd om maximaal drie foto’s in te zenden via contact@ohwl.nl.

FOTOWEDSTRIJD
De opdracht is simpel: breng mensen in beeld die genieten van de vestingsteden. Dit mag van alles zijn als de mens maar duidelijk aanwezig is op de foto en de omgeving van de vestingstad zichtbaar. Denk ook aan de privacywetgeving; op de foto’s mogen uitsluitend personen staan die hiervoor toestemming hebben gegeven! Er zijn elf vestingsteden in de Oude Hollandse Waterlinie: Muiden, Naarden, Weesp, Nieuwersluis, Gouda, Woerden, Oudewater, Schoonhoven, Nieuwpoort, Gorinchem en Woudrichem. Daarnaast zijn er een aantal ommuurde en versterkte stadjes als Montfoort, Vianen, Leerdam, Heukelum en Asperen, die ook een rol speelden in de waterlinie maar geen vestingwallen hadden. Dit geldt ook voor Gouda: wel een ommurende stad, maar zonder vestingwerken. 

JURERING
Inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury. Er worden drie prijzen uitgereikt: een eerste prijs van € 250,- aan waardebonnen, een tweede prijs aan waardebonnen van € 100,- en een derde prijs van € 50,- aan waardebonnen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars krijgen uiterlijk 15 oktober 2019 bericht.

REGLEMENT
Kijk voor het uitgebreide reglement op onze website:
www.oudehollandsewaterlinie.nl/activiteiten/fotowedstrijd/