In juni 2020 viert het Zomerspektakel aan het Meer opnieuw drie dagen feest.
In juni 2020 viert het Zomerspektakel aan het Meer opnieuw drie dagen feest. (Foto: )

In 2020 weer twee dagen Obstacle Run Alphen

9 jan, 16:08 Algemeen

“Voor de echte durfals hebben we in 2020 weer twee dagen de Obstacle Run Alphen”, vertelt organisator Mark van Hoorn enthousiast. Op zaterdag 18 januari start de verkoop van de tickets. Je kunt je inschrijven voor de Van Mil Obstacle Run en/of de Rabo Family Obstacle Run die respectievelijk op zaterdag 6 en op zondag 7 juni plaatsvinden. De tickets zijn te verkrijgen via www.obstaclerunalphen.nl.

Op zaterdag 8 en 12 km trotseren

Mark: “Opnieuw hebben we op zaterdag twee afstanden voor je in petto, namelijk 8 en 12 km. Durf jij de uitdaging aan om de 12 km te lopen? Dan wacht jou zo’n 50 obstakels die je moet zien te trotseren. Is de 12 km net iets teveel van het goede, probeer dan de 8 km. Elke 10 minuten start een nieuwe run. Zorg dat je erbij bent op zaterdag en daag je familie en vrienden uit om de finish te halen.

Family Run

Afgelopen jaar was de Rabo Family Obstacle Run snel uitverkocht. Vanaf zaterdag 18 januari kun je je weer inschrijven voor deze run op zondag 7 juni. Je kunt dan kiezen uit een 3 km met ongeveer 20 obstakels en een 6 km run met zo’n 40 obstakels. De 3 km is geschikt voor kinderen die samen met hun ouders of vriendjes en vriendinnetjes een sportieve uitdaging willen aangaan! Heb je die afstand vorig jaar al gedaan, dan durf je misschien de 6 km wel aan.

Wat kost het je?

Mark: “Loop je de Van Mil Obstacle Run op zaterdag 6 juni dan betaal je € 32,50 per persoon. Voor de Rabo Family Obstacle Run betaal je voor de 3 km € 17,50 per persoon. De 6 km kost € 27,50 per persoon. Alle prijzen zijn inclusief een uniek shirt, een medaille en servicekosten. Een unieke prijs/kwaliteitverhouding in de wereld van de Obstacle Runs. Mark: “Doordat we onderdeel zijn van het Zomerspektakel kunnen wij tegen mooie inschrijfprijzen, de deelnemers die meedoen heel veel bieden voor een relatief laag inschrijfbedrag.” Er kunnen maximaal 100 mensen meedoen per startgroep. Dat lijkt veel maar ervaring leert dat de groepen snel vol zijn. Dus geef je op tijd op via de website van de Obstacle Run www.obstaclerunalphen.nl, want vol = echt vol!”

Waar starten en eindigen

Start en finish zijn dit jaar naast de parkeerplaats van Wiebel Biebel aan de Zegerplas (Park Zegersloot) in Alphen aan den Rijn aan ‘De Bijlen’. De aanmeldlocatie is dit jaar op de parkeerplaats naast Wiebel Biebel en dus niet meer op het terrein van de Huttenbouw. Parkeren kan bij het ARC-terrein. Al raden wij je aan om vooral met de fiets te komen en je fiets te stallen op de officiële fietsparkeerplaatsen van het Zomerspektakel aan het Meer. De Obstacle Run is zaterdag 6 en zondag 7 juni gelijktijdig met het Zomerspektakel aan het Meer. Bezoekers van de run kunnen daar gratis genieten van muziek en horeca.

Samenwerken

Mark: “Zonder de hulp van Ricardo van der Belt en Marloes Verdiesen van 4Sport Training Center, Jelle van Goozen van Van der Werff Groep en een aantal lokale bouwbedrijven kunnen we deze tweedaagse Obstacle Run niet realiseren.”. Met een kernteam van zeker 5 man en een hoop vrijwilligers weten we na vijf edities een goede Obstacle Run neer te zetten. De invulling van de runs, stemmen we goed af met het bestuur van Zomerspektakel aan het Meer. Dit doen we tenslotte met z’n allen.”

Drie dagen feest

In juni 2020 viert het Zomerspektakel aan het Meer opnieuw drie dagen feest voor jong en oud en wel op 5, 6 en 7 juni. Ook de Zomerdienst aan het Meer wordt weer gehouden op zondag. De Obstacle Run is er op twee dagen, namelijk op zaterdag en zondag. Dus vergeet niet om dat weekend alvast in je agenda te zetten!

Meer weten over Zomerspektakel?

Wil je informatie over wat het Zomerspektakel en de Obstacle Run? Houd dan regelmatig de websites www.zomerspektakelaanhetmeer.nl, www.obstaclerunalphen.nl en de sociale media in de gaten. Facebook: www.facebook.com/ZomerspektakelAanHetMeer en

www.facebook.com/Zomerspektakel-Obstacle-Run. Voor twitter is dat twitter.com/Zoomerspektakel

en voor Instagram www.instagram.com/zomerspektakelaanhetmeer.

Binnen 5 minuten bijgepraat

over het laatste nieuws uit Alphen aan den Rijn

Schrijf je hierin voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Gouden fietsbel actie tijdens Zomerspektakel Cultuur 25 mei, 12:06
Afbeelding
Expositie bezoeken over rampjaar 1672 Cultuur 25 mei, 11:50
Afbeelding
Gemeente Alphen zoekt nieuwe kinderraad, kinderburgemeester en kinderwethouders Nieuws 25 mei, 10:37
Afbeelding
Repeteren voor Schone van Boskoop: ‘Wij zijn Joost en Isabel’ Nieuws 23 mei, 12:45
Afbeelding
‘Mensen en muziek in beweging zetten is magisch’ Nieuws 23 mei, 12:45
Afbeelding
Van melk naar zoutjes: Menken Orlando terug in Hazerswoude Nieuws 23 mei, 12:45
Afbeelding
Vrouw als wethouder: ‘Heel positief’ Nieuws 23 mei, 12:43
Afbeelding
Alphense Trudy schrijft een boek over een Afghaanse vluchteling Cultuur 20 mei, 16:28
Afbeelding
Bankhelpdeskfraude professionaliseert: ‘Dit kan iedereen gebeuren’ Nieuws 20 mei, 15:56
Afbeelding
Wachten op de Alphense brug is binnenkort nooit meer hetzelfde Algemeen 20 mei, 15:24
Afbeelding
Floravita opent officieel de deuren Nieuws 20 mei, 15:00
Afbeelding
Zero Waste Tour komt naar Alphen Nieuws 20 mei, 14:20
Afbeelding
CDA blij met benoeming Breeuwsma als wethouder Politiek 20 mei, 13:17
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Alphen aan den Rijn

Op Rodi Alphen aan den Rijn volg je het laatste nieuws uit Alphen aan den Rijn. Rodi Alphen aan den Rijn informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt, regio en in Noord-Holland.

Nieuws Alphen aan den Rijn

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Alphen aan den Rijn in je mailbox.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief