Vrijdag 27 maart Eten met Veenders in restaurant Wagenaar

Algemeen

Op vrijdag 27 maart vanaf 18:30 uur vindt een nieuwe editie plaats van Eten met Veenders, in restaurant Wagenaar in Roelofarendsveen. Voor 25 euro krijgt iedereen die dat wil een 3-gangenmenu. 

De avond is bedoeld om nieuwe mensen uit de Veen of omstreken te leren kennen en om lekker te eten. Over wat ‘omstreken’ zijn doen we niet zo moeilijk: als je familie of vrienden in Nieuw-Zeeland hebt: ook welkom! Als het maar gezellig wordt. Alle leeftijden zijn welkom, van 0-112. 113 wordt echt te oud. Denken we. But prove us wrong. ;)

Eten met Veenders is een simpel concept: één keer per maand gaan we telkens in een ander restaurant eten. Iedereen is welkom: of je nu alleen komt, met vrienden, familie, of met collega’s van werk, alleen, met zijn tweetjes of met zijn zessen: het kan allemaal. Bij elke editie komen tientallen mensen mee eten. En ook elke editie zijn er weer mensen die nog nooit eerder hebben meegedaan met Eten met Veenders. Er zijn geen verplichtingen: het is gewoon lekker eten, en gezellig kleppen over wat je maar wilt.

Aanmelden kan door te mailen naar etenmetveenders@xs4all.nl of op

https://www.facebook.com/events/2583886068534985/

-