Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn ontvangt cheque

Algemeen
Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn ontvangt de cheque van 600 euro. Foto: Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn.
Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn ontvangt de cheque van 600 euro. Foto: Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn. (Foto: )

Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn mocht vrijdag een cheque ter waarde van 600 euro in ontvangst nemen uit handen van de voorzitter van de Stichting 20 van Alphen.

Alphen aan den Rijn - Fietsmaatjes was het goede doel tijdens de 20 van Alphen op 1 maart jl. In weer en wind fietsten zij op die zondag tijdens de Alphense openingsklassieker van het hardloopseizoen achter de lopers aan om zo reclame te maken voor hun nog jonge stichting. Deze zet zich in om mensen die door omstandigheden niet meer zelfstandig kunnen fietsen, te koppelen aan een vrijwilliger zodat er gezamenlijke fietstochten gemaakt kunnen worden op een duofiets met elektrische trapondersteuning.

Bij het inschrijven voor de 20 van Alphen konden deelnemers een extra bijdrage doen voor Fietsmaatjes. Dat werd ruimschoots gedaan. Het leverde een mooi bedrag van 600 euro op waarmee Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn, dat deze zomer haar eenjarig bestaan viert, zijn activiteiten en de exploitatie van de 5 duofietsen verder kan gaan uitbouwen.

Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn dankt de stichting en alle deelnemers voor de donatie. Doneren: info@fietsmaatjesalphenaandenrijn.nl.