Hoogeveen Plants finalist

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

BOSKOOP/HAZERSWOUDE-DORP - Blije gezichten bij Hoogeveen Plants. Afgelopen donderdag werd het bedrijf uit tien genomineerden als één van de finalisten gekozen, en daarmee maakt het kans op de titel Onderneming van het Jaar.

De verkiezing wordt jaarlijks uitgeschreven door ondernemersvereniging VOA. Met deze finaleplaats wordt het Boskoopse bedrijfsleven heel serieus genomen,” vindt Siem Hoogeveen, samen met Bob Hoogerdijk de directie van Hoogeveen Plants.
In het juryrapport wordt zijn bedrijf geprezen: prima prijs/kwaliteit verhouding, duurzaam, innovatief en oog voor de medewerkers. “Belangrijk punt voor de jury was ook: we zijn maak-industrie, de kurk waar de economie op drijft. Wij maken een mooi product, wat ook nog goed is voor de omgeving. Planten helpen bij de CO2-uitstoot, het is een product met beleving en emotie.”

Extra aandacht

Hoogeveen werd vorig jaar lid van VOA. “Het is een heel goede club. Door ons lidmaatschap kunnen we ook de Greenport Regio Boskoop extra aandacht geven. De Greenport is de grootste industrie in de regio.” Hoogeveen Plants gaat in januari op voor de eindstrijd van de verkiezing. Siem Hoogeveen heeft er zin in. “Dat we zijn gekozen als finalist, vervult me met trots. We hebben dit als team met elkaar gedaan.”

Afsluitend stelt hij: ‘Er zijn heel veel kansen. Er staat geen muur om Boskoop heen. Je moet verder kijken.”

Tekst en foto: Morvenna Goudkade