Afbeelding
(Foto: )

Zomerspektakel aan het Meer verplaatst naar 2021

24 apr, 15:55 Algemeen

Alphen aan den Rijn - “Vanwege de nieuwe maatregelen die het kabinet op 21 april presenteerde over het afgelasten van evenementen tot 1 september door het Coronavirus kunnen wij als bestuur van het Zomerspektakel aan het Meer niets anders doen dan deze maatregelen op te volgen. Dit betekent dat wij hebben besloten om het 3-daagse evenement te verschuiven naar 4, 5 en 6 juni 2021,” vertelt een teleurgestelde bestuursvoorzitter Stanley de Looze.

Lang in spanning gezeten

Stanley: “We hebben lang in spanning gezeten of Zomerspektakel aan het Meer wel of niet door zou kunnen gaan dit jaar. Zeker vanwege de voorgaande maatregelen om geen evenementen te houden tot 1 juni. Die datum ligt vrij kort op de startdatum -5 juni- van ons evenement. In de afgelopen weken is de roep om alle evenementen tot na de zomer af te lasten steeds groter geworden. Sinds vandaag is daar duidelijkheid over gekomen. Wij hebben als bestuur zeker begrip voor de moeilijke beslissingen die het kabinet moet nemen om het Coronavirus in te dammen. Ondanks de onzekerheid in de afgelopen weken hebben we toch geprobeerd het festival naar het einde van de zomer 2020 te verplaatsen. Maar na diverse gesprekken met onder meer de gemeente Alphen aan den Rijn en vele andere organisaties blijkt dat niet haalbaar. Daarom hebben we het verplaatst naar het eerste weekend van juni 2021. Dus Save the Date voor 4, 5 en 6 juni 2021. Dan gaan we er gewoon weer voor!”

‘Keep your tickets, geniet later’

“Uiteraard vinden wij de gezondheid en veiligheid van onze festivalbezoekers, leveranciers, vrijwilligers en alle andere betrokkenen het allerbelangrijkste. Wij zijn zelf ook echt enorm teleurgesteld dat het dit jaar niet door kan gaan. Wij begrijpen ook dat jullie na deze crisis zin zouden hebben in een feestje, iets om naar uit te kijken. Nu we het hebben moeten verplaatsen vragen wij jullie om jullie begrip en steun. Het zou ons veel helpen als jullie de tickets die je al gekocht hebt voor vrijdag 5 juni en de Obstacle Runs willen bewaren tot volgend jaar. Dus ‘Keep your tickets en geniet later’. Wij wensen iedereen een goede gezondheid toe en de hoop sterker door deze periode heen te komen. Stay safe! Dan zien we jullie graag weer in 2021.”

Vragen en informatie

Heb je nog meer vragen over de beslissing om het evenement te verplaatsen stuur dan een berichtje naar info@zomerspektakelaanhetmeer.nl. Wil je meer te weten komen over wat het Zomerspektakel en de Obstacle Runs inhouden? Bekijk dan regelmatig de websites www.zomerspektakelaanhetmeer.nl of www.obstaclerunalphen.nl en houd de sociale media in de gaten.

Binnen 5 minuten bijgepraat

over het laatste nieuws uit Alphen aan den Rijn

Schrijf je hierin voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Gouden fietsbel actie tijdens Zomerspektakel Cultuur 25 mei, 12:06
Afbeelding
Expositie bezoeken over rampjaar 1672 Cultuur 25 mei, 11:50
Afbeelding
Gemeente Alphen zoekt nieuwe kinderraad, kinderburgemeester en kinderwethouders Nieuws 25 mei, 10:37
Afbeelding
Repeteren voor Schone van Boskoop: ‘Wij zijn Joost en Isabel’ Nieuws 23 mei, 12:45
Afbeelding
‘Mensen en muziek in beweging zetten is magisch’ Nieuws 23 mei, 12:45
Afbeelding
Van melk naar zoutjes: Menken Orlando terug in Hazerswoude Nieuws 23 mei, 12:45
Afbeelding
Vrouw als wethouder: ‘Heel positief’ Nieuws 23 mei, 12:43
Afbeelding
Alphense Trudy schrijft een boek over een Afghaanse vluchteling Cultuur 20 mei, 16:28
Afbeelding
Bankhelpdeskfraude professionaliseert: ‘Dit kan iedereen gebeuren’ Nieuws 20 mei, 15:56
Afbeelding
Wachten op de Alphense brug is binnenkort nooit meer hetzelfde Algemeen 20 mei, 15:24
Afbeelding
Floravita opent officieel de deuren Nieuws 20 mei, 15:00
Afbeelding
Zero Waste Tour komt naar Alphen Nieuws 20 mei, 14:20
Afbeelding
CDA blij met benoeming Breeuwsma als wethouder Politiek 20 mei, 13:17
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Alphen aan den Rijn

Op Rodi Alphen aan den Rijn volg je het laatste nieuws uit Alphen aan den Rijn. Rodi Alphen aan den Rijn informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt, regio en in Noord-Holland.

Nieuws Alphen aan den Rijn

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Alphen aan den Rijn in je mailbox.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief