Carnaval in Boskoop voor de jeugd

Algemeen
Op 2 en 3 februari zijn er meerdere feesten voor de jeugd in Boskoop en omstreken.Voor kinderen van groep 5 t/m 8, kinderen van 12 jaar en ouder en 16 jaar en ouder kunnen meedoen met de Krooshappers.
Op 2 en 3 februari zijn er meerdere feesten voor de jeugd in Boskoop en omstreken.Voor kinderen van groep 5 t/m 8, kinderen van 12 jaar en ouder en 16 jaar en ouder kunnen meedoen met de Krooshappers. (Foto: )

Evenals voorgaande jaren is het weekend voor het grote Carnaval gereserveerd voor de kinderen van Boskoop en omstreken. Carnavalsvereniging De Krooshappers organiseert meerdere activiteiten.

Op vrijdagavond 2 februari is de ‘Sensation Green Goes Glamour 4.4’ voor twaalf jaar en ouder. Deze avond mag je niet missen! Join us on the Green Carpet. De Dresscode is ‘Freaking Fancy and Crazy Glamourous’. Zit je op de middelbare school en heb je zin in een feestje? Met medewerking van DJ Ricardo. Volg ons ook op onze speciale facebookpagina en win speciale VIP-kaarten voor deze avond!
Flora Boskoop, aanvang 20.00 uur en einde avond 23.00 uur. Alcoholvrij, gratis entree.


Disco-Carnaval ‘Glow’

Op zaterdag 3 februari vieren we discocarnaval. Het feest voor kinderen vanaf groep 5 tot en met groep 8 heeft dit jaar het thema ‘Glow!’. Iedereen mag verkleed komen en uiteraard is dit geen verplichting. De avond vullen we met muziek van DJ Ricardo, dansacts van de Donderkopjes & Spetters, muziek van de Baggerbeugels en diverse andere activiteiten. En natuurlijk worden de nieuwe jeugdprins en jeugdhofdame onthuld! Heb jij al een vermoeden wie dit zullen zijn? Dit jaar met een speciale ‘chill-ruimte’ voor ouders. Flora Boskoop, aanvang 19.00 uur en einde avond 21.30 uur. Alcoholvrij, gratis entree.

Jeans-Carnaval

Are you ready to get Starstruck? Stel je voor… Jouw drie favoriete muzikanten in de unieke combinatie van een band en een DJ show. Een vernieuwende live act met het beste van twee werelden! Vanaf 2018 gaan deze kings of entertainment het podium op met waanzinnige remixen van de grootste hits uit de jaren 90, de zeroes en het hete heden. Voeg daar drums, gitaren en een bombardement aan special effects aan toe en je krijgt een overweldigend -nooit eerder vertoond- spektakel! Ook is DJ Ricardo weer van de partij.
Aan het begin van deze avond zullen ook de speciale Krooshapper muntjes tegen het gereduceerd tarief verkocht worden. Let op: speciale voorverkoop via de Krooshappers-App voor 10 euro per kaartje. Voor 16 jaar en ouder, Flora Boskoop, aanvang 22.30 uur, einde avond 02.00 uur. Entree is 12,50 euro, (jeugd)leden gratis toegang. ID verplicht.


Krooshappers App en kaarten

Deze week zal er een update komen voor de Krooshappers App. Hiermee ben je up to date voor het komend carnaval en zodra de update beschikbaar is begint ook de voorverkoop van de kaarten via de App. Voor meer informatie: www.krooshappers.nl of volg ons op facebook.