Kom je ook naar de huttenbouw?

Algemeen
De ingrediënten van de Huttenbouw: veel pallets, zelf je hut bouwen, vossenjacht, stormbaan, spelletjesmiddag, Rad van Fortuin, bonte avond. En alles in het sprookjesthema.
De ingrediënten van de Huttenbouw: veel pallets, zelf je hut bouwen, vossenjacht, stormbaan, spelletjesmiddag, Rad van Fortuin, bonte avond. En alles in het sprookjesthema. (Foto: )

Van 22 t/m 24 augustus gaan we weer hutten bouwen op het BSC ‘ 68 parkeerterrein in Benthuizen. Een evenement wat voor het 12e aaneengesloten jaar plaatsvindt, speciaal voor de Benthuizense basisschool jeugd.

Benthuizen - De ingrediënten: veel pallets, zelf je hut bouwen, vossenjacht, stormbaan, spelletjesmiddag, Rad van Fortuin, bonte avond, alles in het sprookjesthema. Kinderen van 6 jaar en ouder mogen donderdagnacht blijven slapen en op donderdagavond is er een bbq voor de ouders en verzorgers. Dinsdagochtend tussen 10 en 11.30 uur is de inschrijving waarna eind van de ochtend de bouwplaats wordt geopend en het bouw- en speelfeest kan beginnen. Vrijdagochtend sluiten we af met slaperige, ontbijtende kinderen die na het ontbijt met hun ouders de gebouwde hut afbreken. Als de hut is afgebroken gauw naar huis en naar bed….

We kunnen dit evenement mogelijk maken dankzij diverse sponsoren in en rondom Benthuizen en vragen daarom per kind een kleine bijdrage van 7 euro, voor de bbq 11 euro. We hopen de Benthuizense kinderen een geweldig gezellige week te laten beleven. Ditzelfde geldt voor de vele vrijwilligers die ook gezellige, leuke dagen meemaken.

Zie: Facebook pagina “ Huttenbouw Benthuizen” of mail: info@NiksIsOnmogelijk.nl.