Afbeelding
(Foto: ROSORIGINAL)

Obstakels trotseren bij Obstacle Run Alphen

9 feb, 16:33 Algemeen

Van de organisatie

Op zaterdag 9 februari 2019 start de verkoop van de tickets voor de Obstacle Run Alphen aan den Rijn.

Alphen a/d Rijn - Mark van Hoorn, medeorganisator: “Dit jaar kunnen deelnemers zelfs twee dagen onze obstakels proberen te trotseren. Voor de sportieve runners is op zaterdag 8 juni de Van Mil Obstacle Run. Op zondag is de Rabo Family Run.” Deelnemers kunnen zich aanmelden via de website www.obstaclerunalphen.nl.”

Mark: “Op zaterdag 8 juni hebben we twee afstanden voor je in petto, namelijk de 12 en de 8 km. Ben jij een doorgewinterde Obstacle Runner? Dan zorgt de langste afstand van 12 km met veel verschillende obstakels voor een flinke uitdaging! Ben jij sportief maar nog niet zo’n ervaren Obstacle Runner? Zet dan je tanden in de 8km! De eerste run is om 10.00 uur, de laatste om 15.30 uur.

Zondag 9 juni is een echte familiedag! Je kunt dan kiezen uit een 6 km met ongeveer 40 obstakels en een 3 km met ruim 20 obstakels.

Wat kost het je?

De inschrijvingskosten voor de Van Mil Obstacle Run op zaterdag 8 juni bestaande uit een 8 km en 12 km bedragen € 29,- + € 1,- servicekosten per persoon. De inschrijvingskosten voor de Rabo Family Obstacle Run op zondag 9 juni zijn voor de 3 km € 15,- + € 1,-servicekosten per persoon. Voor de 6 km betaal je € 25,- + € 1,- servicekosten per persoon. Voor dit geld verzorgen wij fruit en ontvang je een supervet dry fit T-shirt én een medaille. Maar vol = echt vol!

Locatie

Start en finish zijn op het terrein van de dagcamping aan de Zegerplas (Park Zegersloot) in Alphen aan den Rijn aan ‘De Bijlen’. De aanmeldlocatie is dit jaar ook op de dagcamping, naast Wiebel Biebel. Parkeren kan bij het ARC-terrein.

Meer weten?

Check regelmatig onze website:
www.obstaclerunalphen.nl.
en houdt de sociale media in de gaten via Facebook www.facebook.com/Zomerspektakel-Obstacle-Run en www.instagram.com/zomerspektakelaanhetmeer

Samenwerken

Mark: “Zonder de hulp van Ricardo van der Belt en Marloes Verdiesen namens 4Sport Training Center en Lars van der Walle namens Pursue Personal Training kunnen we niet. Daarnaast zit er inmiddels een team dat na vier edities inmiddels weet hoe ze een goede Obstacle Run neer weten te zetten. De invulling van de runs, stemmen we goed af met het bestuur van Zomerspektakel aan het Meer. Dit doen we tenslotte met z’n allen en daar ben ik supertrots op.”

Meer weten?

Wil je meer informatie over wat de Obstacle Run te bieden heeft? Houd dan regelmatig de website www.obstaclerunalphen.nl en sociale media in de gaten via facebook www.facebook.com/Zomerspektakel-Obstacle-Run, twitter twitter.com/Zoomerspektakel en Instagram www.instagram.com/zomerspektakelaanhetmeer

Binnen 5 minuten bijgepraat

over het laatste nieuws uit Alphen aan den Rijn

Schrijf je hierin voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Gouden fietsbel actie tijdens Zomerspektakel Cultuur 25 mei, 12:06
Afbeelding
Expositie bezoeken over rampjaar 1672 Cultuur 25 mei, 11:50
Afbeelding
Gemeente Alphen zoekt nieuwe kinderraad, kinderburgemeester en kinderwethouders Nieuws 25 mei, 10:37
Afbeelding
Repeteren voor Schone van Boskoop: ‘Wij zijn Joost en Isabel’ Nieuws 23 mei, 12:45
Afbeelding
‘Mensen en muziek in beweging zetten is magisch’ Nieuws 23 mei, 12:45
Afbeelding
Van melk naar zoutjes: Menken Orlando terug in Hazerswoude Nieuws 23 mei, 12:45
Afbeelding
Vrouw als wethouder: ‘Heel positief’ Nieuws 23 mei, 12:43
Afbeelding
Alphense Trudy schrijft een boek over een Afghaanse vluchteling Cultuur 20 mei, 16:28
Afbeelding
Bankhelpdeskfraude professionaliseert: ‘Dit kan iedereen gebeuren’ Nieuws 20 mei, 15:56
Afbeelding
Wachten op de Alphense brug is binnenkort nooit meer hetzelfde Algemeen 20 mei, 15:24
Afbeelding
Floravita opent officieel de deuren Nieuws 20 mei, 15:00
Afbeelding
Zero Waste Tour komt naar Alphen Nieuws 20 mei, 14:20
Afbeelding
CDA blij met benoeming Breeuwsma als wethouder Politiek 20 mei, 13:17
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Alphen aan den Rijn

Op Rodi Alphen aan den Rijn volg je het laatste nieuws uit Alphen aan den Rijn. Rodi Alphen aan den Rijn informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt, regio en in Noord-Holland.

Nieuws Alphen aan den Rijn

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Alphen aan den Rijn in je mailbox.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief