Deze zondag: Gluren bij de buren Alphen aan den Rijn!

Algemeen
Mandala Tribe in een huiskamer tijdens Gluren bij de Buren 2019.
Mandala Tribe in een huiskamer tijdens Gluren bij de Buren 2019. (Foto: Mel Boas)

Eén dag, 64 huiskamers en meer dan 192 optredens. Behalve dat er zondag 9 februari in grote getale optredens door heel Alphen aan den Rijn te bewonderen zijn, is het voor bezoekers van Gluren bij de Buren het aangewezen moment om binnen te stappen bij buurtgenoten en nieuwe mensen te leren kennen.

Alphen aan den Rijn - Deze zondag kan er door heel Alphen aan den Rijn gegluurd worden. Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij 66 lokale acts een plek op het vloerkleed hebben gekregen. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door een wijk naar keuze. Met een kop koffie of warme thee heten de gastvrije huiskamereigenaren je graag welkom bij hun intieme podium. Ervaar uiteenlopende optredens van zangers, cabaretiers, theatermakers of andere podiumkunstenaars van 30 minuten die gratis zijn te bezoeken. Een plekje op de bank reserveren is niet nodig.

Het programma staat online

Met een handige kaart creëer je een eigen looproute, sla je favoriete acts op en wijst de website je de weg richting het dichtstbijzijnde optreden. De hele lijst met artiesten is te vinden via www.glurenbijdeburen.nl/alphen-aan-den-rijn.

Neuzen in de programmakrant

Wanneer men meer behoefte heeft aan het doorspitten van het uitgebreide programma in de programmakrant is dat ook mogelijk. Verdubbel de voorpret en haal een programmakrant op een van de volgende locaties: Bibliotheek Alphen Centrum, Bibliotheek Boskoop, Bibliotheek Hazerswoude-Dorp en Bibliotheek Hazerswoude-Rijndijk.

Gluren bij de Buren wordt georganiseerd met steun van Parkvilla en de gemeente Alphen aan den Rijn.

www.glurenbijdeburen.nl/alphen-aan-den-rijn